PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Roger Puig, cinquè a la segona prova de gegant de l’europeu

L’andorrà va mantenir-se a la tercera posició fins que va cometre una errada al final

Per El Periòdic

Roger Puig a la pista d’esquí.
Roger Puig a la pista d’esquí. | FAE

La Copa d’Europa de Veysonnaz (Suïssa) va continuar el seu recorregut ahir amb un segon gegant en el qual Roger Puig va finalitzar en cinquena posició després d’una actuació lluitada, però que no va ser suficient per arribar a la part més alta del podi.

Puig va caure dues posicions després d’una primera mànega en què va mantenir la tercera posició durant una bona estona. En aquell moment va quedar palesa la igualtat entre els corredors, ja que entre el segon i el cinquè només hi havia una diferència de 0,54 centèsimes. A la segona mànega, tot i el bon ritme que portava, Puig va cometre una errada que li va fer perdre una mica de temps i, també, qualsevol opció de podi per darrere de la quarta posició. 

Avui, la Copa d’Europa al país dels Alps descansarà, per reprendre la competició amb dues jornades més durant el cap de setmana, en aquest cas, amb sengles eslàloms.

Cal recordar que Puig ve de pujar al podi dues vegades en les proves anteriors i, en aquest cas, va suposar una lleugera caiguda de les posicions més elevades. Tot i això, l’esperit de l’andorrà gira al voltant de recuperar noves sensacions de victòria. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT