PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Oberta la convocatòria per esdevenir monitor de l’Escaldes-Estiu

La corporació recorda el concurs públic per a l'Escola de Neu

Per El Periòdic

La façana del comú d'Escaldes-Engordany.
La façana del comú d'Escaldes-Engordany. | Comú d\'Escaldes-Engordany

El Comú d'Escaldes ha obert la convocatòria per esdevenir monitor de l'Escaldes-Estiu 2022, per la qual les persones interessades a optar poden presentar la sol·licitud fins al 31 de març a les 15.00 hores. D'aquesta manera, i tal com van indicar a través d'un comunicat, la corporació projecta incorporar un total de 76 monitors pel torn de juny, 77 per l'agost i 56 pel setembre, sempre tenint en compte l'evolució de la pandèmia del coronavirus.

En relació amb les bases del concurs públic, els monitors han de ser majors d'edat. Les persones interessades poden descarregar gratuïtament els requisits i bases de la convocatòria des del web del comú o recollir la documentació al Servei de Tràmits escaldenc.

D'altra banda, des de l'administració comunal també van recordar que s'ha convocat un concurs públic per a la contractació en règim interí de monitores i monitors per a l'Escola de Neu 2022, amb caràcter d'urgència, atès que es preveu celebrar de l'1 al 4 de març de 2022.

Les persones interessades es poden descarregar gratuïtament els requisits i bases de la convocatòria des del web www.e-e.ad o recollir aquesta documentació al Servei de Tràmits. En aquest cas, el termini de presentació de sol·licituds acabarà el dia 16 de febrer a les 15.00 hores.

PUBLICITAT
PUBLICITAT