PUBLICITAT

El Rusc acull un nou cicle del taller 'Cuina sense pares'

Es tracta d'una iniciativa que la corporació va endegar el març del 2017

Per El Periòdic

Un moment del taller celebrat aquest dimecres al Rusc.
Un moment del taller celebrat aquest dimecres al Rusc. | COMÚ ANDORRA LA VELLA

El Servei de Joventut del comú d'Andorra la Vella inicia un nou cicle del taller 'Cuina sense pares' amb la finalitat d'animar als adolescents a posar-se darrere dels fogons. Es tracta d'una iniciativa que la corporació va endegar el març del 2017 i que pretén donar eines als joves per ser autònoms a la cuina i poder elaborar diferents àpats.

El nou cicle compta amb quatre tallers que es desenvolupen de manera gratuïta entre els mesos de febrer i abril. El primer ha tingut lloc aquest dimecres de la mà de Máximo Odoone, que ha explicat la recepta de les milaneses argentines. El proper 9 de març Jessica Garnier ensenyarà l'elaboració del pastís de poma; el 23 del mateix mes, Tatiana Teixeira detallarà el procés per a crear un pastís de Coca-cola, i Anna Carrera tancarà el cicle el 13 d'abril amb un taller sobre magdalenes.

Totes les activitats es duen a terme al Rusc a partir de les 17 hores. Aquells adolescents interessats a participar-hi poden inscriure's prèviament al Servei de Joventut de la capital mitjançant la seva pàgina web o a través del correu electrònic [email protected].

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT