PUBLICITAT

Els Encants de Sant Antoni escaldencs recapten 2.630 euros

L'import es destinarà íntegrament a Càritas parroquial per la seva tasca social

Per El Periòdic

Una subhasta dels Encants d'Escaldes-Engordany.
Una subhasta dels Encants d'Escaldes-Engordany. | COMÚ D\'ESCALDES-ENGODANY

L'edició del 2022 dels Encants de Sant Antoni, reconvertit en un sorteig i retransmès en directe per garantir les mesures de prevenció de la Covid-19, ha recaptat 2.630 euros. Aquest import prové de la venda de 246 butlletes a cinc euros cadascuna i de les donacions de particulars i es destinarà íntegrament a Càritas parroquial per la seva tasca social.

Les butlletes premiades amb un dels deu lots de productes es van vendre en diversos comerços de la part alta d'Escaldes-Engordany (Farmàcia de les Valls, Cafeteria Al lio, Sastreria Sport, Incís, Tot a punt, Art i pa i Pastisseria Delisi Os). El sorteig es va fer públicament a la plaça de l'església de Sant Pere Màrtir el diumenge 6 de febrer a les 12 hores i va constar de la subhasta i d'una actuació posterior de l'esbart Santa Anna.

Els guanyadors del sorteig es van contactar per telèfon. Es van sortejar deu lots de productes: nou lots tradicionals i un d'especial per la Candelera, tal com es va fer l'any 2020. El sorteig va anar a càrrec d'Antoni Vidal, habitual subhastador dels Encants de Sant Antoni, i es va dur a terme mitjançant el dipòsit de totes les matrius de les butlletes venudes en les quals figurava la informació de contacte de les persones que les havien adquirit.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT