PUBLICITAT

Acord entre Unicef i Ingeni Coworking per a la cessió de les instal·lacions del centre de treball

L'entitat utilitzarà dos espais per fer esdeveniments

Per El Periòdic

El director d'Unicef Andorra, Albert Mora, i el soci d'Ingeni Coworking, Antonio Viola, després de la signatura de l'acord.
El director d'Unicef Andorra, Albert Mora, i el soci d'Ingeni Coworking, Antonio Viola, després de la signatura de l'acord. | UNICEF

Unicef Andorra i Ingeni Coworking han signat aquest dimarts un acord anual pel qual l'entitat solidària podrà fer ús de les instal·lacions del centre de treball quan hagi de celebrar les seves reunions. Actualment, Ingeni Coworking consta de dos espais situats al centre d'Andorra la Vella i permet als usuaris gaudir de zones de treball flexibles, despatxos privats, sales de reunions dotades de la darrera tecnologia audiovisual i espais per a poder fer conferències i esdeveniments.

Des d'Ingeni Coworking, per tant, es vol donar suport als projectes de Responsabilitat Social Corporativa, donant suport a diverses associacions d'Andorra. Aquestes accions pretenen crear un impacte positiu en la societat i transformar el model econòmic.

L'acord, signat entre el director d'Unicef Andorra, Albert Mora, i el soci d'Ingeni Coworking, Antonio Viola, permetrà a l'entitat gaudir de les instal·lacions dels dos coworkings per tal de poder fer esdeveniments, reunions d'equip i donar a conèixer els valors i tasques que realitza l'associació a la comunitat d'Ingeni.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT