PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El MoraBanc vol repetir la gesta davant el Partizan de Belgrad

Els tricolor ja van guanyar contra els serbis en el duel d’anada que es va disputar al Poliesportiu (61-60)

Per David Sansaloni

Diagne intenta l’esmaixada en el partit d’anada davant el Partizan NIS al Poliesportiu.
Diagne intenta l’esmaixada en el partit d’anada davant el Partizan NIS al Poliesportiu. | BCA / MARTÍN IMATGE

El MoraBanc afronta, de nou, un partit d’allò més exigent. Si el passat cap de setmana l’equip s’enfrontava al Joventut de Badalona, primer classificat del grup A, ara els andorrans han viatjat capa  Belgrad per veures les cares amb el Partizan NIS, el segon capdavanter a la classificació.

 
Els homes de David Eudal estan guanyant-se la fama de matagegants, i sembla encertada després de derrotar al Reial Madrid al WiZink Center i a la Penya al Poliesportiu, i en aquesta ocasió el conjunt serbi no es queda al darrere pel que fa al nivell. El Partizan està sobresortint en totes les estadístiques aquesta temporada liderant l’EuroCup en tirs bloquejats (3,8 per partit.), sent el quart en robos (8,3 per partit) i recollint 11,2 rebots ofensius de mitjana. Els serbis també ocupen el cinquè lloc en anotació (84,6 punts per partit), mostrant un ritme molt alt per a trobar tirs oberts en transició.


A favor del tricolor, últimament detenir a Codi Miller McIntyre està sent complicat, i hauria de ser una de les claus d’aquest partit, ja que el MoraBanc dirigeix la seva ofensiva a través d’ell. El tècnic assistent del MoraBanc, Paco Vázquez, va declarar que «lluitarem per arribar amb opcions de victòria fins al final, però tindrem la ment clara sobre el que volem treure d’aquesta setmana», en referència al duel (al qual se li atorga una major importància donada la situació actual) de Lliga Endesa del dissabte davant Obradoiro. D’altra banda, el pivot tricolor Victor Arteaga es va mostrar optimista, assenyalant que «hem trobat una mica el nivell i el ritme de joc que volem mostrar, i anem a intentar mantenir-lo durant molts partits més». 

 

Les decles

 

Paco Vázquez - Entrenador assistent del MoraBanc

«Lluitarem per arribar amb opcions de victòria fins al final, però tindrem la ment clara sobre el que volem treure d’aquesta setmana»

 

Victor Arteaga - Jugador del MoraBanc

«Hem trobat una mica el nivell i el ritme de joc que volem mostrar, i anem a intentar mantenir-lo durant molts partits més»

PUBLICITAT
PUBLICITAT