PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Maeva Estevez farà el seu debut en boardercross durant la matinada

La ‘rider’ arriba amb il·lusió, després de ser la banderera i donar l’‘OK’ a la pista

Per El Periòdic

Estevez en un moment durant els entrenaments previs al seu debut.
Estevez en un moment durant els entrenaments previs al seu debut. | FAE

Maeva Estevez va ser l’última esportista andorrana en saber que seria olímpica, i és que la rider va conèixer la notícia fa poc. Va ser en aquell mateix moment quan es va decidir que seria ella la banderera de l’expedició durant la cerimònia d’inauguració, i ara té davant seu la competició de boardercross, que disputarà durant la matinada d’avui (a partir de les 05.00 hores hora andorrana) i a la qual arriba «amb tota la il·lusió» i amb la sensació que està en un bon moment. L’andorrana, a més, va publicar a les seves xarxes socials les sensacions que va tenir en provar la pista de competició, a la qual li va donar el vistiplau, ja que s’adapta a les seves capacitats.


La competició, d’igual manera, tindrà la diferència que les qualificacions serviran per a situar els enfrontaments de cada ronda de les finals, és a dir, que totes les competidores seran en les rondes finals, que començaran directament en els vuitens de final. L’hora de la veritat serà a partir de les 05.00 hores amb la primera ronda de qualificacions, mentre que la segona està programada a les 05.55 hores (sempre hora del Principat). Per acabar, les finals estan previstes a les 07.30 hores, i sols els millors riders, dels 32 en total que formen la graella, tindran el privilegi que tornar a casa amb una medalla penjada al coll.


Per a Estevez «l’objectiu principal és passar-m’ho bé, fer-ho el millor que sé, donar tot el que tinc i, si puc passar de ronda, fer-ho». Per a l’andorrana, el fet de disputar directament la fase final li serveix per afrontar-ho «d’una altra manera, sense tanta pressió d’estar entre les 16, sinó que podré anar més còmoda i això és un avantatge». Així mateix, pel que fa a la pista «l’espera per provar-la se’ns ha fet molt llarga. És una pista molt divertida, amb una sortida tècnica i mòduls bastant tècnics, on es pot anar de pressa i se’m dona bastant bé». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT