PUBLICITAT

50 experts de les oficines internacionals marquen estratègies

  • Vénen de Suïssa, Panamà, Uruguai, Luxemburg, Hong Kong, Mèxic i Miami
EL PERIÒDIC
ESCALDES -ENGORDANY

Periodic
Els assistents reunits ahir a la seu central d'Andbanc d'Escaldes. Foto: ANDBANC

Una 50ena de professionals del Grup Andbanc esvan reunir ahir i continuaran avui a Andorra en la 6a convenció de Banca Privada Internacional. Els assistents provenen de les oficines de representació i filials que Andbanc té a Suïssa, Mèxic, Panamà, Uruguai, Luxemburg, Hong Kong i Miami.

L'objectiu de les jornades és el desenvolupament de la cultura corporativa, l'anàlisi i avaluació de l'any finalitzat i la definició i estratègies del proper exercici. Igualment, amb aquesta trobada de professionals del món financer permet als col·laboradors de l'àrea internacional estar en contacte directe amb el Principat, país que promocionen i donen a conèixer des de les seves delegacions a l'estranger.

Andbanc és el banc andorrà líder en expansió internacional. Els col·laboradors de Banca Privada Internacional d'Andbanc són professionals amb un elevat nivell d'experiència en banca internacional les carreres professionals dels quals han estat cursades en prestigioses entitats com Credit Suisse, UBS, Deutsche Bank, Bank Safra, CitiBank, BBVA, Santander, Lombard Odier, Banesto o Bank of America.

CONTACTE AMB LA CASA MATRIU / Les reunions de treball tenen un doble component que permet Andbanc posar en contacte directe amb la casa matriu i oferir-los una major formació. En els dies de les jornades els assistents combinen les sessions estratègiques de treball amb directius d'Andbanc amb les de relacions corporatives amb l'equip andorrà .

El projecte internacional d'Andbanc és una de les línies de creixement de l'entitat amb més projecció. Anualment, Andbanc reforça aquest equip amb noves incorporacions. Una estratègia que pretén posicionar Andbanc en els principals mercats financers i consolidar el seu projecte d'expansió donant el màxim servei i professionalitat.

L'entitat financera andorrana té oficines en tots aquests països d'on provenen la cinquantena d'experts reunits ahir i avui al Principat i vol consolidar-se en elles establint unes línies estratègies comunes, després de l'anàlisi dels resultats de l'exercici anterior en cadascuna d'aquestes oficines.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT