PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Esteve i Vila no es conformen i volen millorar posicions

Ambdós fondistes es mostren confiats i amb ganes de superar-se

Per David Sansaloni

La delegació d'esquí de fons a la vila olímpica.
La delegació d'esquí de fons a la vila olímpica. | COA

Els esquiadors de fons Irineu Esteve i Carola Vila van ser els primers representants de la delegació andorrana en entrar en competició en aquests Jocs Olímpics d’Hivern. Pel que fa a Vila, aquesta va ser 47a en la prova incial de la competició, als 7,5 quilòmetres clàssics i 7,5 quilòmetres següents en patinador, mentre que Esteve va aconseguir una 20a posició en el 15+15 masculí, sent la tercera millor marca d’un esportista andorrà en aquest esdeveniment. 


Tot i això, tenint en compte el debut de la jove fondista i la gran actuació del seu homòleg masculí, els dos van declarar «voler més», i registrar unes millors posicions en les pròximes proves de la competiciño internacional. «Ens quedem, per suposat, amb les bones sensacions inicials, i intentarem que aquestes ens serveixin de mirall per al que ve», va dir Vila en la tarda d’ahir (nit a la Xina). Per la seva part, Esteve va admetre que no es va trobar «massa còmode» durant al cursa, «ja que notava que anés sempre a rebuf». 


Finalment, ambdós fondistes van voler ser optimistes, i pel que fa a Esteve va assenyalar que «si tot va bé, tenim bones sensacions i de més, és possible millorar la darrera 20a posició que vaig fer», mentre que Vila va explicar que «m’agradaria millorar la meva posició en les pròximes curses i anem amb la mentalitat de donar-ho tot, com sempre». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT