Herver es fa amb la medalla de bronze en el seu retorn

La karateka signa una gran actuació en el Campionat de Madrid Sènior

Sandra Herver (dreta) al tercer calaix del podi.
Sandra Herver (dreta) al tercer calaix del podi. | Karate Xavi Andorra

La localitat de Collado Mediano (Madrid) va acollir el Campionat de Madrid Sènior, competició que organitza la Federació Madrilenya de Karate i que dona, a més, les places per al Campionat d’Espanya Sènior 2022. El Karate Xavi Andorra va participar en l’esdeveniment amb tres competidors, sent Sandra Herver la destacada amb una meritòria medalla de bronze en el qual era el seu retorn a la competició després d’un llarg període de temps aturada.

Herver va formar part en la categoria Sènior Individual (-61 Kg), i es va enfrontar en primera ronda a la competidora Adriana Garcia, a qui va superar per 4-3. En la segona, es va haver de veure de cares amb la competidora De Andres Garcia Aranda, a qui va guanyar per 8-0, mentre que a les semifinals no va poder superar Coral Herrador. Ja en la repesca, i sent la trobada per la medalla de bronze, l’andorrana es va enfrontar a la competidora Gema Sánchez, a la qual es va imposar per 2-0 i, finalment, per Hansoku (8-0 per penalitzacions).

Pel que fa a la resta de la representació del Principat, Silvio Moreira va participar en la categoria absoluta (Sènior Individual Masculí), formada per vuit grups de vuit competidors. Amb el seu exercici, Moreira va passar com a segon de grup amb una nota de 23,80, mentre que en la segona ronda va passar, de nou, com a segon, amb una nota de 24,8. En la prèvia a les medalles, el del Principat es va quedar fora només per una posició, assolint la 7a posició oficial.

Finalment, Sergi Herver va participar en la categoria Sènior Individual (-84 Kg), passant les dues primeres rondes fins a cedir en la tercera per 4-0. En la repesca no va poder superar el seu rival, assolint la 7a posició final.