PUBLICITAT

El rendiment més elevat en fons internacional

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El 2010, tot i les dificultats i les incerteses viscudes pels mercats financers, els fons de renda variable de Crèdit Andorrà Asset Management, la gestora de fons del banc, han continuat batent els índexs de referència i assolint molt bons rendiments sostinguts en el temps. En aquest sentit, el fons International Value va tancar l'any 2010 amb un rendiment del 22,57%, la rendibilitat més elevada entre els fons oferts per la banca andorrana dins de la seva categoria, és a dir, dels fons que inverteixen en empreses internacionals cotitzades en qualsevol mercat.

Crèdit Andorrà ofereix als clients que vulguin invertir en renda variable la possibilitat de ferhosegons la filosofia value investing (inversió en valor), caracteritzada per buscar la rendibilitat sostinguda en el temps i uns resultats per sobre dels que obtenen els índex de referència. Així, mentre que l'índex MSCI World (en euros) va tancar el 2010 amb una rendibilitat del 17,84%, el fons International Value de Crèdit Andorrà ho va fer amb un 22,57%. Per la seva banda, un altre dels fons d'inversió del banc, el Big Cap Value, el 2010 va obtenir un rendiment del 13,70% (enfront del 8,18% de l'índex de referència del mercat, l'FTSE Eurofirst 300), i l'Spanish Value, un -0,19% (davant del -17,43% del seu índex de referència, l'IBEX35).

Aquesta opció d'inversió és possible gràcies a la col·laboració de Crèdit Andorrà i la societat espanyola de serveis financers Bestinver, que s'encarrega de l'assessorament en la gestió d'aquests fons. S'inverteix en negocis comprensibles, ben gestionats, amb bones perspectives de generació de beneficis i el preu dels quals presenti un descompte atractiu respecte a la seva valoració fonamental. Aquesta filosofia d'inversió és la clau que permet a Crèdit Andorrà oferir als clients rendiments consistents per sobre dels índex de mercat. Bestinver està reconeguda internacionalment pels seus excel·lents resultats, i al llarg de la seva història ha estat guardonada amb 75 premis de les principals agències d'anàlisi de fons i ocupa periòdicament els primers llocs en els rànquings de fons d'inversió publicats per les principals capçaleres de premsa especialitzada.

Sergi Martín, director de Crèdit Andorrà Asset Management, la societat gestora dels fons d'inversió de Crèdit Andorrà, va destacar que aquests productes han tingut «uns rendiments nets –tant absoluts com en relació als seus índex de referència- molt interessants des de la seva comercialització i sostinguts en el temps, gràcies al model de gestió aplicat, a l'esforç, la dedicació i la bona feina feta de tot l'equip». Martín va explicar que la principal «feina dels gestors d'inversions no hauria de ser predir el comportament dels mercats financers a curt termini, sinó dedicar el seu esforç a entendre i valorar correctament les empreses en les quals s'inverteix».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT