PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Andorra acomiada el Mundial de Triatló d’hivern

Més de 270 atletes d’arreu del món han participat en les diferents proves

Per El Periòdic

Un moment de la clausura.
Un moment de la clausura. | ANA / E.P.

El World Triathlon Winter Championships i el World Duathlon Winter Championships van concloure en la tarda d'ahir, els quals va acollir Andorra per segon any consecutiu, amb el segell d'Ironman i en el marc de l'Andorra Multiesport Festival. Del 3 al 6 de febrer, més de 270 atletes de 22 nacionalitats diferents han competit a la cota 2.000 de Naturland per aconseguir els títols mundials en les categories elit, Sub-23, júnior i para-atletes en les diferents disciplines.

El secretari d'Estat de Diversificació Econòmica i Innovació, Marc Galabert, va valorar molt positivament l'organització d'aquest esdeveniment esportiu de caràcter internacional i es va mostrar satisfet per la qualitat oferta i pel posicionament i la visibilitat que representa. De la mateixa manera, va afirmar que ja s'està treballant per mantenir aquesta qualitat i augmentar la participació en les següents edicions.

En l'entrega de medalles i la cerimònia de cloenda que es va dur a terme a la plaça de la germandat de Sant Julià, van participar la ministra d'Afers Socials; Joventut i Igualtat, Judith Pallarés, el cònsol major de la parròquia laurediana, Josep Majoral, el secretari d'Estat de Diversificació Econòmica i Innovació, Marc Galabert, el secretari d'Estat d'Esports, Justo Ruiz, i la secretària d'Estat d'Afers Socials, Joventut i Igualtat, Teresa Milà.

PUBLICITAT
PUBLICITAT