PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els habitants del Pas de la Casa lamenten la deixadesa del poble

Brutícia, gel a les voravies i soroll a les nits tenen indignats als veïns

Per Lídia López

Uns contenidors plens a vessar.
Uns contenidors plens a vessar. | El Periòdic

Els veïns del Pas de la Casa denuncien que el seu poble està molt deixat. Segons han explicat a EL PERIÒDIC uns habitants de la població encampadana, s’estan sumant un seguit de situacions que fan molt difícil la convivència al Pas: el soroll de les festes nocturnes que fan impossible dormir, la brossa acumulada fruit d’aquestes celebracions al carrer, i la manca de treta de neu i de gel a les voravies. «Que les discoteques estiguin tancades ens ha perjudicat, perquè quan la gent surt dels pubs segueix la festa al carrer, així que a partir de les 01.00 hores es fa impossible dormir», van lamentar, assegurant que ni el Comú d’Encamp ni el Govern els han aportat cap solució. 

Tampoc els han donat explicacions sobre el fet que no siguin prou curosos a l’hora de netejar el carrer: «Ens llevem i trobem tota la brutícia, i considero que a les 09.00 hores els carrers ja haurien d’estar nets», van valorar, denunciant que els contenidors són sovint plens i els tests que haurien d’ocupar arbres i flors s’han convertit en cendrers. A més, també va assegurar que sovint passen dies abans no retiren el gel de les voreres comunals, fins i tot per accedir a serveis públics. «Això no s’admetria a cap altra població de cap altra parròquia», van etzibar. Un descuit al qual, reclamen, cal afegir el greuge impositiu que suposa el cens emfitèutic, pel qual «paguem més impostos que a Encamp», però que no es tradueix en una millor atenció, segons van indicar.

I és que, tal com van reflexionar, es fa difícil que la corporació entengui la realitat del Pas si no hi ha cap membre que hi visqui. «Estem molt disgustats pel fet de no tenir cap representant al comú, d’algú que dormi al Pas de la Casa i n’estigui patint els perjudicis», van reclamar, posant de manifest que «és molt fàcil dirigir el Pas de la Casa des d’Encamp».

PUBLICITAT
PUBLICITAT