PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Pas exposa dotze pintures amb elements de l’entorn d’Alícia Luño

La mostra ‘Epifanies i falsos déus’ es podrà veure fins al 3 de març

Per El Periòdic

Laura Mas i David Cruz, durant la inauguració.
Laura Mas i David Cruz, durant la inauguració. | Comú d\'Encamp

El Comú d’Encamp va inaugurar aquest dijous al vespre l’exposició Epifanies i falsos déus de l’artista Alícia Luño, la qual es podrà visitar fins al 3 de març a la sala d’exposicions de l’Oficina de Turisme del Pas de la Casa. L’activitat s’emmarca en el projecte desenvolupat pel Govern i els set comuns, La cultura no s’atura, i recull un total de 12 pintures que capturen elements del paisatge i de l’entorn en què la mà de l’home ha creat un miratge i volen plantejar diverses reflexions als espectadors, com per exemple a què es dona importància avui en dia.

Durant la inauguració, el conseller de Cultura i Afers Socials encampadà, David Cruz, va destacar que és la primera vegada que l’espai «acull una exposició d’aquestes característiques» i va celebrar poder tenir l’exposició de Luño durant tot un mes, ja que és una manera de «fomentar i promocionar l’oferta cultural» al Pas de la Casa.

Per la seva banda, Luño va posar de manifest que les pintures «mostren la captivitat del paisatge natural en el plànol urbà que hi ha a Andorra». A més, va explicar que per a ella ha estat molt interessant poder participar en un projecte com La cultura no s’atura, ja que ajuda a dinamitzar el treball dels artistes locals. També va agrair l’oportunitat de poder exposar a la sala de la vila encampadana i va asseverar que es tracta d’un espai ideal per la lluminositat i l’amplitud. L’exposició és gratuïta i es pot veure durant l’horari d’obertura de l’Oficina de Turisme.

PUBLICITAT
PUBLICITAT