Òscar Casal assoleix la 8a posició a Sierra Nevada

Fenés va ser 11a en categoria femenina, mentre que Fernández i Sanvicente van ser 16è i 24è, respectivament

L’equip de la FAM.
L’equip de la FAM. | FAM

L’equip de la Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM) format per Òscar Casal, Carlos Fernández, Lluis Sanvicente i Ariadna Fenés, es troba a Sierra Nevada disputant el Campionat del Món de Snow Running o SkyRun.

En la cura Vertical d’ahir, Casal va ser el corredor destacat, assolint la 8a posició amb un temps de 40.54, a 1.17 del primer classificat. D’altra banda, Fenés va ser 11a en categoria femenina, mentre que Fernández i Sanvicente van ser 16è i 24è, respectivament.

El corredor de la FAM David Méndez, que en un primer moment també havia d'estar present en la competició, finalment no ha viatjat per precaució amb relació amb la covid-19.