PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El MoraBanc vol repetir l’èpica contra el Joventut de Badalona

Els tricolor busquen les mateixes sensacions que van tenir a Madrid per donar un nou cop a la lliga

Per David Sansaloni

Paulí, davant de Causeur, en un instant del darrer partit de lliga contra el Reial Madrid.
Paulí, davant de Causeur, en un instant del darrer partit de lliga contra el Reial Madrid. | acb Photo / A. Villalba

El MoraBanc busca repetir l’èpica a la Lliga Endesa, en un escenari semblant al del darrer partit a la competició domèstica, davant del Reial Madrid a la capital Espanyola. Aquesta vegada, els tricolor reben el Joventut de Badalona al Poliesportiu, avui a partir de les 20.45 hores, en un duel que no serà gaire fàcil per als andorrans, i és que la Penya s’ha consolidat com un dels millors equips que hi ha avui dia a Europa.


És per això que els locals intentaran aferrar-se a totes i cadascuna de les circumstàncies que els van fer obtenir la victòria a Madrid, tot i que pot haver-hi algun canvi positiu a la pista, amb la més que possible tornada de Clevin Hannah al parquet.


Per a l’entrenador del MoraBanc, David Eudal, la trobada serà de les més complicades fins al moment, i és que «el Joventut ha guanyat 10 dels darrers 12 partits, perdent tan sols contra Barça i Madrid, i això parla del nivell amb el qual estan. A més venen de vèncer el Partizan NIS Belgrade a l’EuroCup». Tanmateix, per a Eudal «hem de fer moltíssimes coses, i molt ben fetes, per tenir possibilitats, i ho intentarem per gaudir d’opcions fins al final».


Per al tècnic, la clau passa per una mentalitat base. «No crec que puguem estar solament pensant a guanyar, sinó que també hem de pensar a fer bé les coses. Estem treballant amb això, i el dia del Madrid ens va sortir bastant rodó, i el nostre objectiu és fer un partit similar», va explicar el del Principat. Un discurs similar va seguir el jugador tricolor Guille Colom, que va assenyalar que «la Penya és un dels equips que millor estan jugant de tota Europa, però si traiem el nostre joc, podem guanyar». Colom també va assegurar que en el vestidor estan «molt motivats, ja que sabem que és un partit molt important per a nosaltres, i més jugant a casa».


Tant entrenador com jugador es van mostrar segurs de poder capgirar la situació en la qual es troba l’equip, tot i recordar que actualment la infermeria del pavelló es troba plena, tenint en compte la incorporació d’última hora de Babatunde Olumuyiwa, del qui encara no se sap l’abast de les seves molèsties al turmell. Amine Noua, per la seva part, tampoc estarà disponible per a David Eudal, qui va demanar que, sobretot en aquest moment, «l’afició ens ajudi, i m’agradaria veure el Poliesportiu el més ple possible ara que les restriccions han minvat». 

 

Les decles

 

David Eudal - Entrenador del MoraBanc

«Hem de fer moltíssimes coses, i molt ben fetes, per tenir possibilitats, i ho intentarem per gaudir d’opcions fins al final»

 

Guille Colom - Jugador del MoraBanc

«La Penya és un dels equips que millor estan jugant de tota Europa, però si traiem el nostre joc, podem guanyar»

PUBLICITAT
PUBLICITAT