PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Joan Aracil es recupera favorablement i ja és a casa

El 'rider' va patir una forta caiguda durant el Freeride World Tour que es va celebrar a Arcalís la setmana passada

Per David Sansaloni

Joan Aracil amb el dorsal abans de competir en el Freeride World Tour a Arcalís.
Joan Aracil amb el dorsal abans de competir en el Freeride World Tour a Arcalís. | @joan.aracil

Joan Aracil es recupera favorablement i ja és a casa seva. L'andorrà va haver de passar quatre dies a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell a causa d'una forta caiguda que va patir durant el Freeride World Tour, que es va celebrar a Arcalís la setmana passada, en intentar fer una acrobàcia.

En un primer moment, l'ensurt va paralitzar l'organització, i les imatges de l'accident van posar l'ai al cor dels familiars, aficionats i mitjans de comunicació del país. L'esquiador no va calcular bé en un salt i va topar contra una de les roques, quedant per uns moments sense coneixement, segons van informar les unitats mèdiques. No obstant això, la ràpida intervenció d'aquestes va provocar que l'esportista tornés en si, i va ser evacuat en helicòpter.

En un vídeo publicat a les xarxes socials, Aracil va explicar que «hauré d'esperar uns 10 dies per poder tornar a donar el màxim de mi en cada cursa», però «ja estic millor», mentre que l'organització del Freeride World Tour va assenyalar que «ens alegra que estiguis bé».

Així doncs, tot ha quedat en un ensurt i Aracil podrà tornar a competir i donar el seu màxim ben aviat.

PUBLICITAT
PUBLICITAT