PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Pol Moya bat el rècord nacional dels 1.500 metres

L'atleta registrar un temps de 3.47.96, millorant els 3.48.61 que tenia ell mateix des del gener del 2020

Per El Periòdic

Moya durant la cursa.
Moya durant la cursa. | Teophoto

L’atleta de la Federació Andorrana d’Atletisme (FAA), i representant del país en els darrers Jocs Olímpics de Tòquio 2022, Pol Moya, va aconseguir trencar, de nou, un altre rècord nacional. Aquesta vegada, Moya ho va fer durant el meeting internacional Ciutat de València, en la prova dels 1.500 metres en pista coberta.


El tricolor va registrar un temps de 3.47.96 millorant els 3.48.61 que tenia ell mateix des del gener del 2020. El del Principat, que ja forma part de la disciplina del Futbol Club Barcelona des del passat dia 1 de gener (tal com va anunciar ell mateix a les xarxes socials), segueix demostrant que és una de les majors referències d’aquest esport al país, tot i la seva joventut.


Juntament amb noms com Nahuel Carabaña, Aina Cinca, Xènia Mourelo, Duna Viñals, entre d’altres, la federació està aconseguint tenir unes referències que ajuden, sobre manera, al treball que s’està desenvolupant a la base. Així doncs, l’evolució de l’atletisme al país segueix a l’alça i pel bon camí. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT