PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El saig embarga 37.500 euros a l’FC Andorra

L’embargament recau sobre l’associació esportiva, i no sobre l’S.A.

Per El Periòdic

Un partit de l’infantil de l’FC Andorra aquesta temporada.
Un partit de l’infantil de l’FC Andorra aquesta temporada. | @FCANDORRA

El saig va notificar durant el matí d’ahir un embargament sobre béns i drets de l’associació esportiva Futbol Club Andorra per un valor total de 37.587 euros. Aquesta resolució arriba arran de la sentència favorable a Viatges Espanya, empresa propietat de l’aleshores president del club, Lluís España, que es va encarregar del transport dels equips de l’entitat ara fa uns anys, i que en el seu dia ja va reclamar un total de 218.212 euros.


Segons el requeriment publicat al BOPA, «un cop publicat el present acord d’embargament [...] procediré a practicar, si és el cas, l’embargament sobre els béns i drets de la persona embargada en el termini màxim de cinc dies hàbils, a comptar de la present publicació [ahir], en quantia suficient per cobrir els imports especificats».


No obstant això, cal recalcar que l’associació és independent de la societat anònima, la professional, que és propietat de Gerard Piqué a través de la seva empresa Kosmos i, per tant, aquesta no és la que té el deute pendent amb l’empresa Viatges Espanya, sinó que la quantia haurà de sortir dels comptes, béns o drets del filial corresponent al futbol base de l’FC Andorra, que és el qui haurà de respondre.


Tanmateix, el president de l’associació, en aquest cas Albert Ferré, pot impugnar aquest acord d’embargament «davant del batlle o del Tribunal que ha dictat la resolució judicial que es pretén executar, en el termini màxim de 13 dies hàbils, d’ençà de la seva publicació, tot i que aquest es durà a terme amb independència de la impugnació si no és que l’òrgan competent decideix suspendre el procés d’execució».


Finalment, el saig també va notificar que «en qualsevol moment, el saig, d’una banda, i la persona embargada, d’altra banda, poden posar-se d’acord en l’ordre d’embargament dels béns o drets», i tenint en compte la possibilitat d’impugnar l’acord, aquests apartats judicials que arrossega l’FC Andorra podrien allargar-se en el temps. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT