PUBLICITAT

Catalina Vargas debuta amb una exposició d’aquarel·les manga

Les obres mostren, a través dels personatges, l’empoderament de la dona

Per El Periòdic

La creadora de l’exposició, Catalina Vargas.
La creadora de l’exposició, Catalina Vargas. | COMÚ D\'ORDINO

L’alumna de La Capsa, espais de creació, Catalina Vargas, debuta amb una exposició de 12 aquarel·les d’estil manga que mostren, a través dels seus personatges, l’empoderament de la dona. Sota el títol, Believe it Vargas dona vida a un món de fantasia amb protagonistes femenins inspirats en clàssics del gènere com els estudis Clamp o Miyazake, tot combinant patrons i estampats asiàtics, japonesos i xinesos amb combinacions cromàtiques molt acurades.
«M’interessa utilitzar aquests colors clars i harmoniosos que contrasto amb les il·luminacions metàl·liques; un estil propi que voldria traslladar al tatuatge», manifesta. L’artista, cuinera i pastissera de professió, és una resident d’origen xilè, autodidacta que va començar a dibuixar amb regularitat a La Capsa, seguint «els consells de la Rosa Mujal que m’ha ajudat a superar els moments de bloqueig per deixar fluir, d’aquí el títol de l’exposició». La voluntat de Vargas és transmetre un missatge «d’empoderament».
La mostra s’inaugura aquest dimarts 1 de febrer a les 18.00 hores a l’edifici sociocultural L’Estudi i es podrà visitar fins al 26 de febrer. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT