PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Koldo Álvarez de Eulate renova com a seleccionador

El tècnic es compromet a dirigir l’equip nacional durant dos anys més

Per El Periòdic

Koldo Álvarez de Eulate durant una cita internacional amb la selecció.
Koldo Álvarez de Eulate durant una cita internacional amb la selecció. | FAF

La Federació Andorrana de Futbol (FAF) va comunicar ahir que el seleccionador nacional de futbol, Koldo Álvarez de Eulate, va renovar per continuar dirigint l’equip fins a finals dels European Qualifiers del 2023, previs a l’Eurocopa d’Alemanya. Per tant, Álvarez de Eulate es compromet així a seguir al capdavant del combinat per 2 anys més.


«Tot l’staff i jo mateix estem contents i molt agraïts. És important que el treball que estem fent durant les últimes competicions tingui continuïtat», va declarar el seleccionador, mentre afegia que «hem estat capaços de puntuar en les darreres fases, i volem continuar amb aquesta feina, a més de ser més competitius fora de casa i començar a puntuar amb regularitat».


Andorra va signar la millor actuació de la seva història en el passat classificatori pel Mundial de Qatar. L’equip va aconseguir un nou rècord de punts, sumant-ne sis, mentre que també va marcar més gols que mai, amb vuit, i va aconseguir la primera victòria fora de casa en partit oficial. A més, mai abans s’havien marcat tres gols en un partit, com va ser el cas del duel a San Marino. 


Amb Álvarez de Eulate, també renova tot el seu staff tècnic, que ha acompanyat el seleccionador en aquesta última fase. L’objectiu, ara, serà continuar amb la bona línia de treball, acompanyada dels resultats. «Estem satisfets amb la feina que estan fent els jugadors, i a la Nations League tindrem un nou repte». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT