PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Tres noves ‘start-ups’ al Scale Lab de Crèdit Andorrà

Les entitats són Tuvalum, Chatwith i Assembler Institute of Technology

Per El Periòdic

Imatge d’arxiu de la seu de l’entitat bancària Crèdit Andorrà.
Imatge d’arxiu de la seu de l’entitat bancària Crèdit Andorrà. | Arxiu ANA

El programa d’hiperacceleració empresarial de Crèdit Andorrà, Scale Lab Andorra, ha invertit en tres noves empreses emergents, amb les quals el programa ja ha invertit en 13 empreses des de l’inici i n’ha avaluat més de 1.000. Les últimes incorporacions són Assembler Institute of Technology, centre de formació per a desenvolupadors i altres perfils tecnològics; Tuvalum, de compravenda de bicicletes de segona mà, i Chatwith, empresa de gestió a través de WhatsApp.

La primera, Assembler Institute of Technology, és un centre de formació per a desenvolupadors i altres perfils tecnològics, amb seu a Barcelona. La seva missió és crear una generació de professionals tecnològics amb un mètode d’aprenentatge propi, sense classes ni professors, basat en el desenvolupament de projectes reals i sense cost per avançat. 

Tuvalum és una start-up espanyola de compravenda de bicicletes de segona mà a Europa. S’encarrega de la gestió de totes les operacions que intervenen en aquesta mena de transaccions a través de la digitalització i l’experiència del client. Això significa que gestionen els pagaments i els cobraments, la recollida i l’enviament, i la revisió i la certificació de cada bicicleta per comprovar el seu estat. També tenen un servei dedicat a botigues ciclistes per ajudar a impulsar les vendes al detall a escala internacional.
Chatwith.io és una empresa emergent enfocada a ajudar a petites empreses i autònoms a gestionar les seves vendes a través de WhatsApp. És una eina que permet gestionar clients, pagaments, enquestes, campanyes o cites prèvies.
 
El programa ofereix invertir amb imports que van des dels 100.000 euros per projecte amb l’opció de participar en rondes de finançament posteriors fins a una inversió màxima de 500.000 euros per companyia. També simplifica la possible arribada de les empreses a Andorra a través de suport professional i de serveis personals perquè aprofitin els avantatges diferencials que té el país. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT