PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Eivissa Experience tanca per la suspensió de l’oci nocturn

La discoteca es convertirà en les oficines d’una empresa de seguretat

Per Àlex Pont

Imatge d’arxiu de l’entrada de l’Eivissa Experience.
Imatge d’arxiu de l’entrada de l’Eivissa Experience. | Eivissa Experience

El club Eivissa Experience situat a Santa Coloma tanca definitivament «per la manca d’ingressos propiciada per la suspensió de l’oci nocturn», segons va indicar una de les propietàries del club, Krystel Barilaro. D’aquesta manera, es tracta, de moment, del primer local del món de la nit que ha d’abaixar la persiana a causa de les restriccions de la pandèmia.

Barilaro va indicar que «la manca d’ajuda per part del Govern i el tancament continuat des de fa gairebé dos anys, han acabat amb la nostra capacitat de seguir endavant amb aquest negoci». Tot i això, va remarcar que una de les raons principals que els han fet traspassar el local ha sigut «el sorgiment d’una oferta inesperada d’una empresa de seguretat». No obstant això, «no volíem acabar amb un projecte al qual li hem posat moltes ganes i molt d’amor, però hem arribat a un punt en què estem farts de demanar diners de manera constant».

El Govern porta abonant la quantitat de 2.000 euros a la discoteca des de l’any passat, tanmateix «si el lloguer que hem de pagar és d’uns 6.000 euros, al final ens queda un dèficit molt difícil de recuperar; només han aconseguit que tanquem», va assenyalar Barilaro. De fet, la propietària d’Eivissa Experience va criticar la «manca de sensibilitat» de l’Executiu indicant que «si prometen el 50% del lloguer, volem compleixin la seva paraula, però no poden posar un màxim de 2.000 euros d’ajuda si tan sols som 14 locals a tot el país».

Tot i això, les perspectives de futur de Barilaro són «positives» i no contempla, a curt termini, apostar per un altre projecte relacionat amb l’àmbit de la nit, tot i que «no descartem res, ja que tenim molta experiència en aquest sector». De fet, va assenyalar que «l’únic que esperem a dia d’avui de l’Executiu és que completi el pagament del lloguer de gener, tot i el retard que porten».

L’oci nocturn porta prop de dos anys patint les afectacions més greus a l’àmbit econòmic i de restriccions. Així es manifesta amb el tancament d’una de les discoteques més emblemàtiques d’Andorra la Vella. Amb això, el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, va explicar ahir durant la roda de premsa d’actualització sanitària que «d’aquí a vuit dies prendrem noves mesures que afectin positivament a l’oci nocturn eliminant la major part de les restriccions, sempre que l’evolució de la pandèmia sigui favorable». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT