PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Clàudia López serà la nova entrenadora en cap de la federació

La que fos segona d’Anna Gimeno substitueix aquesta en informar que abandonava el càrrec per canviar de projecte

Per El Periòdic

La FAG a la FIG Guimagym Cup.
La FAG a la FIG Guimagym Cup. | FAG

La Federació Andorrana de Gimnàstica (FAG) va anunciar ahir que Clàudia López serà, a partir d’avui, la nova entrenadora en cap de la federació després que la seva successora, Ana Gimeno, comuniqués que abandonava el càrrec. López, originària de Mallorca, ja es trobava efectuant tasques de segona entrenadora de la FAG, i ha estat, també, entrenadora del Club Gimnàstica Consell, de les Illes Balears.


Gimeno, per la seva banda, continuarà lligada a la gimnàstica, però es farà càrrec d’un altre projecte fora del Principat. La madrilenya de 29 anys va agafar les regnes de la selecció de rítmica el desembre del 2018 provinent de Finlàndia, on va estar formant-se durant dues temporades. En aquells moments, l’equip nacional es trobava en plena reestructuració a causa de la retirada de les sèniors que havien estat fins a aquell moment, deixant Maria González com la punta de llança de l’esport al país, entrenant al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat.


Ara, López es troba en una situació similar, encara que es podria considerar una mica més favorable, amb Maria González i Berta Miquel com a màximes exponents, després de l’adeu, fa escasses setmanes, de la ja exintegrant de l’equip nacional Carla Amorós. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT