PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Herver, 11a, i Moreira 41è en les Series A Karate 1

Els competidors andorrans sumen els seus primers punts en la jornada incial de la Premier League mundial

Per El Periòdic

Herver en la primera jornada de les Series A a Pamplona.
Herver en la primera jornada de les Series A a Pamplona. | FedAndKarate

Els competidors de la Federació Andorrana de Karate (Fandkarate) Sandra Herver i Silvio Moreira van participar en la primera jornada de les Series A Karate 1 de la Premier League mundial, que van tenir lloc a Pamplona (Espanya). En aquest campionat organitzat per la Federació Mundial de Karate (WKF), de la mà de la Reial Federació espanyola de Karate (RFEK), van particpar un total de 846 competidors provinents de tot el món.


Pel que fa als resultats, Herver, qui va competir en la modalitat de Kumite Individual Femení Sènior -61 Kg. (amb un total de 65 competidores provinents de 30 països diferents), es va enfrontar en primera ronda amb la competidora de l’equip nacional espanyol, Carlota Fernández, amb qui va perdre 4-2 amb una polèmica tècnica de cama de Sandra a falta de 3 segons que en cas de haver tingut vídeo review, li hagués fet guanyar el combat a l’atorgar-li els 3 punts de la tècnica realitzada, que sense la targeta de reclamació, no va tenir el suport suficient dels jutges per poder atorgar-la. La espanyola va entrar en final i, per tant, Sandra va repescar en la jornada de diumenge, entrant en classificació oficial, i enfrontant-se en la primera ronda per la lluita del bronze, a la competidora austríaca a qui no va poder superar, cometent 2 errors que li van suposar 2 tècniques de cama cadascuna de les quals val 3 punts. El marcador final va quedar 10-3, amb Herver assolint així una 11ena posició.


D’altra banda, Moreira, qui va competir en la modalitat de Kata individual Masculí Sènior es va veure les cares amb un total de 96 competidors provinents de 25 països diferents. El de la Fandkarate va realitzar un bon Kata, però amb un petit desequilibri que li va restar punts. Tot i això, va quedar 6è dels 12 que eren en la seva pool, atorgant-li finalment una 41a posició dels 96 competidors. 

 

La federació va voler felicitar també a  Xavier Herver «per la seva renovació com a coach mundial».

PUBLICITAT
PUBLICITAT