PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Mijares assoleix la seva millor marca en Copa d’Europa

La del Principat aconsegueix una 23a posició a l’eslàlom de Zell am See

Per El Periòdic

Mijares en una competició a Val di Fassa.
Mijares en una competició a Val di Fassa. | SKILV

Carla Mijares va aconseguir ahir el seu millor resultat a una Copa d’Europa d’eslàlom. L’andorrana ha estat 23a a la cita de Zell am See (Àustria). Mijares, que sortia amb el dorsal 61, va marcar el 23è millor temps gràcies a un crono d’1.29.25, a 4.72 de la guanyadora, que va ser la suïssa Aline Danioth, imposant-se amb un 1.24.53. Pel que fa a la prova, l’andorrana va assolir la 30a posició a la primera mànega, mentre que a la segona va ser 21a, per a finalment, registrar la 23a posició final.


D’aquesta manera, l’esquiadora de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) va obtenir el premi d’entrar també a la zona de punts de la Copa d’Europa, la qual cosa li va permetre sumar els seus primers vuit punts de la temporada en la competició continental. La jornada no va poder sortir millor per a Mijares, ja que amb aquest resultat estableix un nou sostre personal en la Copa d’Europa, millorant el 28è lloc que va fer al gener de l’any passat a Vaujan (França). 


Abans, havia estat 41a coma millor registre, al 2020, precisament a Zell am See, i també 36a a Funesdalen (Suècia), el desembre del 2019. Aquesta temporada 2021-2022 la tricolor havia disputat dues Copes d’Europa, ambdues a Meiringen (Suïssa), tot i que no va poder completar cap de les dues.


«Normalment, ningú aconsegueix entrar en la zona de punts amb el context que tenia, però ella ho ha fet. Llàstima que fa una errada al pla, perquè si no encara hagués estat més sobrada. Estem contents. Que segueixi així perquè té un gran esquí», va declarar el tècnic de la FAE, Josh Alayrach. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT