PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El PS pregunta si Medi Ambient s’ubicarà a l’hotel Casamanya

L’oposició creu que «no hi ha un pla d’equipaments públics» per part del Govern

Per El Periòdic

La consellera general Susanna Vela.
La consellera general Susanna Vela. | PS

La consellera general Susanna Vela va entrar ahir a Sindicatura una demanda d’informació amb relació a la possible ubicació del Ministeri de Medi Ambient i Agricultura a l’antic hotel Casamanya. L’objectiu d’aquesta sol·licitud és poder valorar la previsió que té el Govern respecte a aquest edifici, ja que al grup parlamentari socialdemòcrata li va sobtar que els grups que donen suport de la majoria hagin entrat una esmena al pressupost per a destinar diners per fer les anàlisis de viabilitat corresponents.

La consellera general va demanar tota la informació relativa a l’avaluació i a les decisions preses per part de l’Executiu i totes les dades aportades pel comú i pel quart d’Ordino sobre aquesta proposta. «Aquesta manera de procedir per part del Govern denota manca de previsió, que no hi ha un pla d’equipaments públics», va assenyalar Vela.

De la mateixa manera, Vela va subratllar que «aquesta improvisació manifesta i la incapacitat d’elaborar un pla d’equipaments públics», també es pot comprovar amb el cas de Radio Andorra, pel qual «els socialdemòcrates sí que han presentat un projecte per a l’equipament històric», amb la finalitat de donar-li a l’Arxiu Nacional i els documents que conserva «el valor i la dignitat que es mereix aquesta institució i la ciutadania del nostre país».

D’altra banda, el conseller general Carles Sánchez també va entrar una demanda d’informació, en aquest cas sobre les actes de les reunions de la Comissió de seguiment de les línies de transport nacional regular de viatgers.

En aquest sentit, Sánchez va dur a terme aquesta sol·licitud amb la finalitat de conèixer si, com estava establert, la Comissió ha fet el tractament de tots els assumptes relacionats amb l’anàlisi de la marxa de la concessió. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT