PUBLICITAT

Andorra la Vella

L’FC Andorra rep l’Algeciras en un partit clau en la lluita per l’ascens

Sarabia revela que introduirà canvis en l’alineació de mig camp en endavant respecte al partit del Nàstic

Per Albert Belis

Una acció del partit davant el Costa Brava a l’Estadi Nacional.
Una acció del partit davant el Costa Brava a l’Estadi Nacional. | FC Andorra

Després de guanyar amb comoditat el Nàstic de Tarragona en la jornada intersetmanal, el Futbol Club Andorra afronta el partit d’avui (18.00 hores, Estadi Nacional) contra l’Algeciras com una oportunitat per consolidar la seva bona línia i refermar les posicions d’ascens davant un rival que competeix amb els tricolor per una de les places de play-off. En concret, l’FC Andorra encara la jornada 21 amb cinc punts d’avantatge respecte al seu rival d’avui i amb els mateixos partits disputats, mentre els seus rivals a la part alta de la taula han jugat un o dos partits menys.

Durant la roda de premsa prèvia a la disputa del partit d’avui, el tècnic tricolor, Eder Sarabia, va recordar les bondats del seu equip durant l’enfrontament a Tarragona, amb elogis inclosos a alguns dels jugadors, però després d’això va donar un toc d’atenció al seu equip. «Estem allà dalt en la classificació, en la bona direcció, però necessitem fer un passet més si volem assolir els objectius», va recordar a la plantilla.

Respecte al rival, l’Algeciras, l’entrenador de l’FC Andorra només va tenir bones paraules. «És un equip agressiu i valent, ens buscaran a dalt i voldran la pilota perquè tenen la qualitat tècnica suficient, són molt verticals i no hem d’oblidar que estan al capdavant dels equips més golejadors de la categoria», va recordar Sarabia. Per aquest motiu, «hem d’intentar que no ens debilitin, així que hem de ser complets; l’inici del partit serà fonamental, ja que serà aleshores quan veurem si podem imposar el nostre estil, fet que pot marcar el desenvolupament del partit», va explicar el tècnic tricolor. El llarg viatge que els andalusos han hagut d’afrontar per creuar tota la Península Ibèrica i el canvi de clima són dos factors que poden ser determinants, segons Eder Sarabia. «Intentarem aprofitar aquestes coses».

En una setmana amb tres partits, el tècnic de l’FC Andorra va explicar que compta amb tots els integrants de la plantilla, també amb els que no han jugat darrerament, ja que «estan preparats». Així doncs, «a la defensa hi haurà menys canvis perquè tenim baixes, però de mig camp en endavant donarem entrada a gent nova perquè vull un partit amb ritme i per això necessito jugadors que estiguin frescos». L’FC Andorra afronta el partit contra l’Algeciras amb els mateixos efectius que davant el Nàstic.

PUBLICITAT
PUBLICITAT