PUBLICITAT

Sant Julià escalfa motors per a la inauguració del projecte MovLav

La intenció del projecte és engrescar el jovent del país a participar en tots els concursos de les Olimpíades Culturals

Per El Periòdic

Els cònsols de Sant Julià, Josep Majoral i Mireia Codina, i el filòsof David Murias.
Els cònsols de Sant Julià, Josep Majoral i Mireia Codina, i el filòsof David Murias. | ANA/M.P.

El projecte MovLav, impulsat pel comú de Sant Julià de Lòria, celebrarà el seu acte inaugural aquest dissabte, a partir de les 20 hores, al Centre cultural i de congressos lauredià. La presentació consistirà, tal com afirma la corporació, en un gran esdeveniment totalment gratuït, aptes per a les famílies i on es comptarà amb la presència de professionals de l'actuació que faran que el públic s'endinsi en l'ecosistema MovLav.

La intenció del projecte és engrescar el jovent del país a participar en tots els concursos al llarg dels tres mesos que duraran aquestes Olimpíades Culturals. El líder del projecte, David Murias, afirma que l'acte inaugural serà un espectacle per a la família que integrarà teatre, música, ball i filosofia. "Serà una festa màgica amb valor i aptituds on els joves seran els protagonistes totals", exposa.

Així, tenint en compte l'actual situació epidemiològica, des del comú lauredià s'informa que cal reservar plaça trucant al 744 044 per tal de complir amb els controls d'aforament establerts al Centre cultural.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT