PUBLICITAT

Escaldes-Engordany celebrarà els Encants de Sant Antoni en format telemàtic

Les butlletes per participar-hi es poden adquirir fins al mateix dia del sorteig

Per El Periòdic

l cartell dels Encants de Sant Antoni escaldencs d'aquest any.
l cartell dels Encants de Sant Antoni escaldencs d'aquest any. | COMÚ D\'ESCALDES-ENGORDANY

Els Encants de Sant Antoni tampoc es podran celebrar amb normalitat aquest any tenint en compte l'estat actual de la pandèmia. És per això que el comú d'Escaldes-Engordany informa que s'ha organitzat una versió modificada de la subhasta, que consisteix en la celebració d'un sorteig que s'emetrà en línia a través del canal Youtube de la corporació.

Les butlletes per participar-hi es poden adquirir fins al mateix dia del sorteig als següents comerços de la part alta: Carnisseria de les Escoles, Pastisseria Deli, Pastisseria Estopiñan, Merceria Fanny,Sabateria El meu moment, Cafeteria Al Lio, Sastreria Sport, Incis, Basar Valira, Quiosc Toni, Magatzem Liana, Xurrologia, Casa Broto, Art i Pa, Llibreria Francesa, Bar Clixé.

També es poden trobar al servei de Tràmits del comú, a l'Oficina de Turisme i al CAEE. Tenen un preu de 5 euros i la recaptació s'entregarà íntegrament a Càritas parroquial.

El sorteig es farà públicament a la plaça de l'església de Sant Pere Màrtir el diumenge 6 de febrer a les 12 hores. Es sortejaran deu lots de productes, nou lots tradicionals, i un d'especial per la Candelera, tal com es va fer l'any 2020.

El sorteig anirà a càrrec d'Antoni Vidal, habitual subhastador dels Encants de Sant Antoni, i es durà a terme mitjançant el dipòsit de totes les matrius de les butlletes venudes en les quals figurarà la informació de contacte dels compradors. Els números de les butlletes guanyadores es publicaran a les xarxes socials del comú. A més a més, l'Esbart Santa Anna oferirà un ball amb el cos de dansa d'adults.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT