PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’‘efecte Eudal’ transforma el vestidor del MoraBanc

Conor Morgan estarà tres setmanes fora de les pistes a causa d'un equinç de grau 2

Per David Sansaloni

Morgan surt lesionat en el darrer partit d'ACB davant el Manresa.
Morgan surt lesionat en el darrer partit d'ACB davant el Manresa. | BCA / MARTÍN IMATGE

La primera victòria de l’era Eudal no sols va deixar bones sensacions sobre la pista, sinó també a dintre del vestidor. A les xarxes socials, el MoraBanc es va encarregar de difondre el que va ser el primer discurs del nou entrenador tricolor tal com va acabar el partit contra el Dolomiti Energia Trento d’EuroCup (71-82).
«La necessitàvem, però només és una victòria. Estic orgullós de vosaltres. Enviem-li una abraçada a Ibon [Navarro], perquè moltes de les coses que hem fet avui les hem treballat amb ell», van ser les primeres paraules d’Eudal en recollir la seva primera victòria a la banqueta. Temps li va faltar a l’andorrà res més acabar de parlar per rebre una dutxa d’aigua per part dels seus jugadors, com a celebració, que va acabar amb una pinya al mig del vestidor.


Pel que fa als protagonistes, Oriol Paulí, que va protagonitzar una de les escenes més dolentes per als aficionats tricolor, en sortir plorant de l’última derrota a la Lliga Endesa, va explicar que en aquell moment «vaig ser completament transparent, va ser el que sentia, i no solament jo, sinó també altres companys. Estava molt trist, però ara hem de celebrar i de segur que a partir d’aquí l’equip continuarà creixent». Per la seva part, Nacho Llovet va assenyalar que «és un reconeixement a la feina que portem fent els darrers mesos, ja que no ha canviat tot en tres dies».


Morgan, lesionat

Com a contrapunt negatiu, ahir el MoraBanc va comunicar l’abast de la lesió de Conor Morgan, que pateix un esquinç de grau 2 al turmell esquerre. El període de recuperació estimat del canadenc és de 3 setmanes, el que significa que podria perdre’s fins a sis partits (comptant el passat contra el Trento (tres de lliga i dos d’EuroCup. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT