PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La decisió sobre la ubicació de Medi Ambient «no està tancada»

L’hotel Casamanya tindrà una «finalitat pública», segons Jover

Per El Periòdic

L’hotel Casamanya, ubicat a Ordino.
L’hotel Casamanya, ubicat a Ordino. | Arxiu ANA

Després que en els darrers dies es donés per fet que el futur de l’hotel Casamanya implicava ubicar-hi les dependències del ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, el ministre Portaveu, Eric Jover, va assegurar ahir que «ni molt menys» hi ha una decisió presa al respecte. De fet, va confirmar que aquest ministeri hi podria tenir un bon encaix per la tradició agrícola i ramadera de la parròquia d’Ordino, però aquest és un tema que «no està tancat».

El ministre va declarar, en la roda de premsa posterior al Consell de Ministres, que hi ha una bona entesa entre el comú, el quart i el Govern per buscar «una finalitat pública en aquest espai» que, a la vegada, permetria mantenir el patrimoni i donar-li una utilització diferent. 

En aquests instants encara s’està treballant per mirar quina és la millor solució i Jover va remarcar que «no s’ha acordat que el Ministeri de Medi Ambient vagi en aquest espai». Tot i això, sí que va assegurar que hi ha un acord ampli perquè el futur de l’hotel Casamanya tingui un ús públic.

PUBLICITAT
PUBLICITAT