PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Doble podi per a Caminal als supergegants italians

Per El Periòdic

Caminal a Itàlia.
Caminal a Itàlia. | FAE

Jordina Caminal es va fer amb dues segones posicions als supergegants que es van disputar ahir a Passo San Pellegrino (Itàlia). Després d’haver superat un dur procés de recuperació després d’una lesió, Caminal torna, a poc a poc, a recuperar la confiança. En el primer supergegant va ser segona, a 2.41 de la guanyadora, la italiana Nadia Fenini (1.12.32), mentre que en el segon també va ser segona, a 0.87 de Fenini, que també va ser la més ràpida.

En la mateixa prova, Jèssica Núñez va finalitzar 11a amb +4.21, i 14a amb +3.98, respectivament, i també va córrer l'andorrana Clàudia García, que no va poder acabar el primer supergegant, però que en el segon va ser 7a, amb +2.56.

 

Cande Moreno, 14a a St. Anton

 

Cande Moreno va tornar a puntuar a la Copa d’Europa, en aquesta ocasió a St. Anton (Àustria), on va assolir la 14a posició, sumant 18 punts més a la classificació general de la competició. Moreno va ser 14a amb un crono de 1.07.29, a 1.42 de la guanyadora, la francesa Esther Paslier, que es va imposar amb 1.05.87. A més, l'esquiadora andorrana va marcar 47.49 punts FIS, que milloren molt lleugerament els actuals 48.76.

L’andorrana registra així 61 punts en la classificació general de la Copa d’Europa de descens, on es troba en la 17a posició, empatada a punts amb l’alemanya Carina Stuffer i la suïssa Nathalie Groebli. 

 

Quarta vegada que puntua a la Copa d'Europa aquesta temporada

És la quarta vegada aquesta temporada que Cande Moreno puntua a la Copa d'Europa. Va començar la competició sense puntuar a Val di Fassa, amb una 37ª posició, però just després, també a Val di Fassa, va ser 19a, per continuar a Orcieres amb una 13a i una 20a posició, i ara la 14a de St. Anton.
Moreno torna a competir avui en un altre descens de la Copa d'Europa, i demà ho farà al supergegant, també de Copa d'Europa i a la mateixa estació austríaca.

PUBLICITAT
PUBLICITAT