PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’Hibernation tanca el cartell i ja porta 3.000 entrades venudes

El cap de la quarta edició és l’alemany Paul Kalkbrenner

Per Lídia López

El cartell promotor de Paul Kalkbrenner.
El cartell promotor de Paul Kalkbrenner. | Hibernation

El festival de música electrònica Hibernation presenta avui el cartell definitiu de la seva quarta edició, que se celebra el 18 i el 19 de març al Pas de la Casa. Segons va exposar el seu director de promoció, Ricard Capdevila, «ja tenim tots els artistes confirmats», i va posar en relleu el DJ que encapçala el festival enguany: Paul Kalkbrenner. L’alemany té una trajectòria de gairebé tres dècades situant-se entre els millors DJ del món, i compta amb més de mig milió de seguidors a Instagram. La seva actuació a la població encampadana serà el primer dia de l’Hibernation. Altres noms destacats en el programa són la francesa Kittin, l’anglès Dave Clarke, i el col·lectiu de Family Piknik, el festival que se celebra a Montpellier i que oferirà un petit stage dins de l’andorrà. A més, també actuaran alguns DJs locals com John Holt, Patricia Mantovani, Robert Santacreu, Frank Morais o Lucas Vella.

Capdevila va precisar que ja s’han venut prop de 3.000 entrades pel festival, aproximadament unes 1.500 per a cada jornada. «Anem molt bé pel que fa a les entrades, i més tenint en compte que encara estem a dos mesos vista», va celebrar el director de promoció, que va declarar que l’objectiu d’enguany és acollir unes 3.000 persones cada dia. «Aquest any instal·larem una carpa de mides desorbitades, així que pensem que l’aforament de 3.000 persones és viable», va posar de manifest Capdevila, que també va reconèixer que «encara no ens han comunicat quins protocols en relació amb la covid haurem d’implementar, i per això ens fa por parlar de números», tot i remarcar que amb les dades que s’estan bellugant «som prudents». De fet, el director de promoció va valorar que l’experiència prèvia que pugui esdevenir en la celebració de l’Andorra Mountain Music Winter Edition els podrà servir de referència, a banda de destacar que «entenc que si reobren l’oci nocturn i la gent es pot tancar dins d’una discoteca, tindran en compte que no hi haurà color amb la nostra carpa, que és molt àmplia i té ventilació».

Per tot plegat, Capdevila va apuntar que des de l’organització estan «molt contents d’arribar a la quarta edició», remarcant que «som l’únic festival consolidat que ha aconseguit arribar a aquest número a Andorra». A més, va assegurar que «hem tingut dos anys d’aturada, però ha sigut obligatòria, si no ara mateix portaríem sis edicions». I paral·lelament, des de l’Hibernation van sentir-se satisfets del fet que «cada cop ens coneix més gent i aconseguim atreure més públic local», tota una fita pel fet que «costa més fer-los pujar». «Lluitem perquè la gent assimili que el festival es fa aquí i també per a la gent d’aquí», va sentenciar Capdevila. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT