PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La selecció fa un pas més cap al Premundial

El combinat disputa dos amistosos davant Estònia als Serradells

Per El Periòdic

Un entrenament de la selecció.
Un entrenament de la selecció. | FAF

La selecció andorrana de futbol sala torna a escena. L’equip de Talin Puyalto reprendrà aquesta setmana l’àmbit competitiu amb dos amistosos contra Estònia, els quals seran una prova més per preparar el Premundial de l’abril a Suècia.

La doble cita tindrà lloc avui  i demà, a partir de les 20.00 hores, i tots dos partits es podran seguir en directe al canat de Twitch Fedandfut i a Ràdio Valira. Després del també doble enfrontament amb Malta, per als tricolor, Estònia representa un autèntic repte, tot i tractar-se de partits amistosos. 

Talin Puyalto - Seleccionador Futbol Sala: «Estònia és un equip que a nivell tàctic està millor treballat que Malta. Tenen un joc molt directe i són un equip molt físic. Juguen normalment amb un 3/1 amb pivot fixe i un joc molt directe. També son perillosos en les trasicions».

Guillem Castro – Jugador Selecció Futbol Sala: «Venim amb molta confiança després dels partits contra Malta. Per resultat i per joc. Ara mateix estem forts. Ells seran més ràpids i més forts que nosaltres, però hem de jugar com sabem per poder marcar la diferència». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT