PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Herver i Moreira enceten l’any a la Premier League

Les puntes de llança de la federació marxen cap a Pamplona

Per El Periòdic

Sandra Herver en un entrenament.
Sandra Herver en un entrenament. | FAndKarate

Durant els pròxims dies 28, 29 i 30 de gener de 2022 es disputarà a Pamplona (Espanya) la primera de les Series A Karate 1 de la Premier League mundial, campionat organitzat per la Federació Mundial de Karate (WKF), de la mà de la Reial Federació espanyola de Karate (RFEK). Un total de 846 competidors d’arreu del món es veuran les cares en les disciplines de Kata i Kumite, i entre els quals es trobaran els karateques andorrans Sandra Herver i Silvio Moreira.


Les puntes de llança de la Federació Andorrana de Karate (FAndKarate) viatjaran acompanyats de l’entrenador Xavi Herver, qui en aquest campionat renovarà la seva titulació que l’acredita com a coach mundial.


Moreira competirà en la modalitat de Kata Individual Masculí Sènior, que comptarà amb un total de 96 competidors provinents de 25 països diferents. D’altra banda, Herver ho farà en la modalitat de Kumite Individual Femení Sènior (-61 Kg), on 65 competidores provinents de 30 països diferents es disputaran les medalles.


Aquest serà el primer tret de sortida pel que fa a competicions d’aquest 2022 per a la FAndKarate i, així doncs, la mateixa federació va voler desitjar «molta sort» als dos esportistes del Principat. «El que estem ben segurs és que cadascun d’ells representarà, d’una manera ben professional, la bandera del nostre país», va assenyalar l’entitat en el dia d’ahir. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT