PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Nàstic es creua en el camí de l’FC Andorra

Els tricolor afronten la jornada intersetmanal amb la victòria com a objectiu

Per David Sansaloni

Marc Fernández lluita una pilota en el darrer partit de lliga.
Marc Fernández lluita una pilota en el darrer partit de lliga. | @FCANDORRA

L’FC Andorra ja es troba a Tarragona per a afrontar avui una nova jornada de la Primera RFEF Footters, al Nou Estadi, a partir de les 19.00 hores, davant del Gimnàstic de Tarrgona. Els homes d’Eder Sarabia segueixen sense pendre-li el pols a l’inici d’any, i és que en aquest 2022 encara no saben el que és guanyar (derrota amb el Reial Madrid Castilla i empat contra la UE Costa Brava). 


Els tricolor van tancar la jornada19, i la primera volta, amb 32 punts i en tercera posició a la taula classificatòria, registrant nou victòries, cinc empats i cinc derrotes, i una diferència de gols favorable (+11). No obstant això, les darreres setmanes no han estat les millors per al conjunt del Principat, i és que a banda dels resultats, el passat duel davant la UE Costa Brava es va cobrar algunes víctimes, com la lesió de Carlos Martínez o l’expulsió de Roger Riera. «Havíem deixat el llistó molt alt a les acaballes de l’any passat, i ara ens toca tornar a la bona dinàmica ràpidament», va declarar Sarabia abans de marxar cap a Tarragona, mentre afegia que «marxem amb molta il·lusió i amb l’aprenentatge de la setmana passada. Vam ser valents, però no vam acabar de generar ocasions i hem d’aprendre dels errors».

Pel que fa al Nàstic, s’ha consolidat com un dels equips més sòlids de la competició, en no cedir mai per més de dos gols, tot i situar-se en la 12a plaça de la classificació, amb 25 punts, a tan sols tres punts de la 6a. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT