PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Moreno es prepara per al supergegant de St. Anton

Caminal i Núñez tornen a la competició a Passo San Pellegrino, a Itàlia

Per El Periòdic

Cande Moreno a Orcieres.
Cande Moreno a Orcieres. | GillesBaron #orcieres #photoevenement.gillesbaron

L’estació austríaca de St. Anton acull aquests dies la Copa d’Europa de velocitat, on Cande Moreno serà al portilló de sortida del descens i del supergegant. La primera jornada d’entrenaments de descens va tenir lloc durant el dia d’ahir, en la qual Moreno va sortit del traçat i no va poder completar la baixada, mentre que avui serà el torn d’un nou entrenament oficial. Les competicions estan previstes pels dies 26 i 27 amb sengles descensos, i el 28 per al supergegant d’aquesta Copa d’Europa.


D’altra banda, Jordina Caminal i Jèssica Núñez van tornar a la competició, als entrenaments oficials de descens de Passo San Pellegrino, a Itàlia. En els dos descensos celebrats Caminal va ser tercera en el primer, mentre que Núñez va acabar 6a. En el segon, Caminal va ser 4a i Núñez 5a. 

 

Entrenaments del descens FIS a Meribel per a l’equip de joves

 

El grup masculí de l’EEBE és a Meribel (França) on es disputen uns descensos FIS. Ahir va ser dia d’entrenaments oficials. Pere Cornella va ser 20è a 2.82 del millor crono, que va ser per al francès Leo Ducros, amb 1.33.88. Ferran Torres va acabar 45è a 4.39, mentre que Eric Ebri va ser 62è a 5.60 i Cerbi Gil 72è a 7.85. Avui es disputa un descens i la combinada.

PUBLICITAT
PUBLICITAT