PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Palmitjavila i Sinfreu s’imposen a Courchevel

Oriol Olm aconsegueix pujar al tercer calaix del podi en la categoria sub-20

Per El Periòdic

Olm durant la cursa Vertical als Campionats de França.
Olm durant la cursa Vertical als Campionats de França. | FAM

Els corredors de la Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM) Max Palmitjavila i Andrea Sinfreu van sortir com els protagonistes més destacats de les curses del cap de setmana. Ambdos joves es van imposar en les seves respectives curses (prova de Combe Bénite a la Plagne Vallée) referents als Campionats de França que es disputaven a Courchevel, on també va haver-hi presència tricolor en la categoria sub-20 amb Oriol Olm.


Precisament, Olm va aconseguir pujar al tercer calaix del podi en la a cursa Vertical, mentre que Palmitjavila es va quedar a les portes del podi en la categoria sub-18, assolint una molt bona 4a posició, i Sinfreu va registrar la mateixa posició en la categoria sub-23. 


D’altra banda, també es va disputar la prova d’esprint a l’estació de Panticosa Aramón, pista Hoz de Jaca. La prova va consistir a recórrer un màxim de 80 metres de desnivell en un temps mínim de tres minuts, depenent de la categoria. Adrià Bartumeu va passar a les finals i va quedar en 4a posició, assolint finalment la segona posició de la categoria sub-23. Per la seva part, Marcel Prat, que va competir amb Bartumeu a les semifinals, no va aconseguir passar, quedant a molt poc de la final amb una 11a posició general i 6a posició de la categoria sub-23.


Tanmateix, en categoria sub-18 femenina, Lea Anción va guanyar l’esprint fent unes mànigues espectaculars, i la sorpresa del dia va ser la protagonitzada per Miquel Naudi, en categoria sub-18 masculina, ja que malgrat no haver fet mai un esprint, va aconseguir classificar-se per a la final, quedant en una gran 9a posició. Finalment, Marc Casanovas no va aconseguir passar de les semifinals, quedant en 6a posició de la categoria sub-18masculina. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT