PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Comiat d'Ibon Navarro

El ja exentrenador del MoraBanc ha volgut dirigir unes paraules d'agraïment i record als moments viscuts

Per El Periòdic

Ibon Navarro durant l'acte de comiat.
Ibon Navarro durant l'acte de comiat. | EL PERIÒDIC

El ja exentrenador del MoraBanc, Ibon Navarro, ha volgut acomiadar-se de tota la gent que l'ha envoltat en la seva etapa de tres anys i mig lligat al club. Amb llàgrimes a la cara, el tècnic basc també ha recordat alguns dels moments més especials en aquesta etapa viscuda al Principat.

 

El discurs

 

«En aquest món de l'esport professional, quan un arriba a un lloc nou mai sap exactament què es trobarà. Jugadors, afició, staff... tot nou, però el que mai pensés que descobriria a Andorra aquest camí tan ple d'obstacles, d'emocions, d'alegries, i fins i tot una pandèmia mundial.


La meva família i jo ens vam trobar un país fantàstic, acollidor, preciós i hem fet amics que seguiran sento durant la resta de la nostra vida. El club volia créixer i anar trencant barreres que encara no s'havien enderrocat, format per bons professionals i encara millors persones, cosa que ha fet més fàcil i divertit el camí.


Esportivament, he viscut moments fantàstics, com la classificació per a les semifinals de l'EuroCup, semifinals de la copa del Rei, consecució de Lligues Catalanes, victòries a casa i fora davant grans rivals, així i tot, no obstant això, del que més me'n recordaré serà de la benvinguda de l'any passat, després del partit contra l'Obradoiro, sota la pluja, i sobretot de la sorpresa que ens va donar l'afició el passat divendres abans del partit amb el Manresa. Els bascs tenim fama de ser durs, però també plorem.


Gràcies a tots els jugadors que han passat pel club en aquests tres anys i mig. Tothom ha estat un exemple de compromís, persones amb valors necessaris per crear la química com a equip que hem tingut i que ens ha fet superar obstacles i assolir èxits.


Gràcies, staff tècnic, metges i físios. M'emporto el fet d'haver viscut en un país tan especial en primera persona. M'emporto un idioma, una cultura, i molts amics dels que duren.


Ara no toca parlar, toca fer una passa al costat, estar amb l'equip i donar-li suport des de fora de la pista i estar centrats en allò que és realment important, que és que l'equip recuperi la seva posició natural.


Moltes gràcies, molta sort i molta força. Mai por. Força Andorra».

 

 

La roda de premsa sencera:

 

https://www.youtube.com/watch?v=bHtOMrbmnEo

PUBLICITAT
PUBLICITAT