PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Laia Sebastià i David Prades s’imposen a la XXV Cronoescalada

El Pas de la Casa acull la quarta prova de la Park Piolets Copa d’Andorra 2021-2022

Per El Periòdic

Sebastià en el podi femení.
Sebastià en el podi femení. | FAM

La corredora de la Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM) Laia Sebastià, en categoria femenina, i David Prades en categoria masculina, van ser els guanyadors de la quarta prova de la Park Piolets Copa d’Andorra 2021-2022 que va tenir lloc durant el cap de setmana al Pas de la Casa. La 15a edició de la Cronoescalada Nocturna del Pas de la Casa, organitzada pel Club Pirinenc Andorrà, va recuperar la tradició de fer-la de nit, després d’un any fent-la diürna. Una trentena de participants van completar un recorregut exigent de format vertical amb una pujada des del poble del Pas de la Casa (TC de quatre places) fins al Coll Blanc, amb un desnivell positiu de 420 metres.


Sebastià es va endur la victòria completant la prova en un temps final de 22.15. Les també andorranes Sisi Hinterreitner i Anna Albalat van completar el podi femení en segona i tercera posició, amb uns temps finals de 22.53 i 25.24, respectivament. 


Per la seva part, Prades va ser el gunayador de la Cronoescalada Nocturna completant la pujada al Coll Blanc en un temps final de 18.25, mentre que Ignasi Ferrer va assolir la segona plaça, finalitzant la cursa en un crono de 18.30. Finalment, Cristian Cofine va completar el podi masculí en tercera posició i un temps de 19.45. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT