PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Quatre llocs per a semifinals de Copa en joc

Sis equips de la Lliga Multisegur Assegurances i dos de la Lliga Unida segueixen vius

Per El Periòdic

Vieira i Jaunde disputen una pilota en un duel de lliga entre Atlètic d’Escaldes i UE Santa Coloma.
Vieira i Jaunde disputen una pilota en un duel de lliga entre Atlètic d’Escaldes i UE Santa Coloma. | Xavi Miró / FAF

Aquest diumenge, arriben els quarts de final de la Copa Constitució Protecvall. En joc, les 4 places per a les semifinals. 6 equips de la Lliga Multisegur Assegurances i 2 de la Lliga Unida.

 

ATLÈTIC CLUB ESCALDES – UE SANTA COLOMA (12.00h – Twitch Fedandfut – Ràdio Valira)

Duel d’alçada per donar el tret de sortida als quarts de final de la Copa Constitució Protecvall. Atlètic Club Escaldes i UE Santa Coloma disputaran una eliminatòria entre dos candidats a guanyar el títol. Els dos equips han sumat la victòria aquesta setmana a la Lliga, i arriben amb la moral alta. Serà l’estrena a la Copa dels escaldencs, mentre que els colomencs arriben després d’eliminar l’Encamp.

 

Vieira i Jaunde disputen una pilota en un duel de lliga entre Atlètic d’Escaldes i UE Santa Coloma.

 

INTER CLUB ESCALDES – FC SANTA COLOMA (16.00h – Twitch Fedandfut – Diari TV)

Eliminatòria amb tot obert també entre Inter Club Escaldes i FC Santa Coloma. El líder de la Lliga jugarà contra els colomencs, que tenen moltes esperances depositades en aquesta Copa Cotitució Protecvall. Els escaldencs arriben després d’elimina el vigent campió als vuitens, mentre que el FC Santa Coloma es va desfer del FC Ordino.

 

RESTAURANT MANACOR EXTREMENYA – CE CARROI (12.00h – Youtube FAF TV Live – Diari TV)

Partit entre un equip de la Lliga Multisegur Assegurances i un de la Lliga Unida. UE Extremenya i CE Carroi buscaran el seu lloc a semifinals. Per a tots dos equips és una oportunitat per mirar d’avançar ronda. L’Extremenya debuta a la Copa, mentre que el Carroi arriba després d’eliminar l’Immobiliària CISA FS La Massana, també de la Lliga Unida.

 

PENYA ENCARNADA D’ANDORRA – UE ENGORDANY (16.00h – Youtube FAF TV Live)

Els quarts de final de la Copa Constitució Protecvall es tancaran amb el duel entre el Penya Encarnada d’Andorra i la UE Engordany. Oportunitat també per a tots dos equips per buscar la classificació per a les Semifinals. El Penya arriba després de superar als vuitens de final l’Atlètic Amèrica, mentre que l’Engordany va eliminar el Ranger’s.

 

PUBLICITAT
PUBLICITAT