PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Ubach assisteix a l’estrena de ‘New Visegrad Photography’

L’exposició es podrà veure a partir del 4 de febrer a la Massana

Per El Periòdic

Sílvia Riva, Katalin Tóth i Maria Ubach, abans de la inauguració.
Sílvia Riva, Katalin Tóth i Maria Ubach, abans de la inauguració. | SFGA / C. Esteve

La ministra d’Afers Exteriors, Maria Ubach, i la cònsol major de la Massana, Olga Molné, van assistir ahir a l’acte d’inauguració de l’exposició fotogràfica hongaresa New Visegrad Photography. L’acte també va comptar amb la presència de l’ambaixadora d’Hongria a Madrid, Katalin Tóth, i de la curadora i co-comissaria de l’exposició, Kristina Löbl. 

L’acte va ser co-organitzat conjuntament a dues bandes. D’una part, el Ministeri d’Afers Exteriors i el Comú de la Massana, i per l’altre el Ministeri d’Afers Exteriors i de Comerç d’Hongria, arran de la presidència hongaresa del Grup Visegrad V4, l’International Visegrad Fund i l’entitat EDGE Communications, una agència d’art hongaresa i principal organitzadora. 

L’exposició New Visegrad Photography és una iniciativa única que presenta una selecció d’obres d’un grup destacat d’artistes acabats de graduar en universitats d’art de la República Txeca, Hongria, Polònia i Eslovàquia (Grup de Visegrad –V4). L’exposició fotogràfica és reconeguda com una «marca pròpia», i ja ha visitat diverses ciutats arreu del món com Viena, Berlin, Tel-Aviv, Nova York i Barcelona.

L’exposició fotogràfica s’exhibirà a Andorra a la sala closeta petita del Comú de la Massana durant dues setmanes, fins al 4 de febrer, i estarà oberta al públic en horari d’11.00 a 17.00, tal com va informar el Govern. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT