PUBLICITAT

Andorra la Vella

El MoraBanc rep el Manresa amb la voluntat de revertir la situació

Els del Principat fan una crida a l’afició per superar el context tan delicat en què es troben

Per David Sansaloni

Miller-McIntyre intenta la jugada d’atac en el darrer partit disputat a la Lliga Endesa davant el Baskonia.
Miller-McIntyre intenta la jugada d’atac en el darrer partit disputat a la Lliga Endesa davant el Baskonia. | acb Photo / Albert Martín

El MoraBanc, sense gaire temps per digerir la derrota del dimecres a l’EuroCup davant el Lokomotiv, afronta un dels partits més exigents d’aquesta temporada a la Lliga Endesa. Els homes d’Ibon Navarro reben avui, a partir de les 18.00 hores al Poliesportiu, el BAXI Manresa, que va assolir fa escassos dies la classificació per a la Copa del Rei i se situa actualment en la tercera posició de la classificació.


La situació entre ambdós conjunts no pot ser més contrària, i és que els catalans tan sols han perdut dos dels últims 10 partits a la lliga, vencent inclús el Barça al Palau, i cedint davant el Reial Madrid per tan sols cinc punts. Tot i això, es podria pensar que el Manresa arriba relaxat al Principat després d’aconseguir l’objectiu de la Copa, però per a Navarro «l’equip de Pedro Martínez vindrà a jugar-nos de la mateixa manera en la qual ho porten fent fins ara, perquè no saben fer-ho d’una altra». El tècnic tricolor es va mostrar optimista, i va explicar que «més que una victòria necessitem tornar a sentir-nos bé a la pista, recuperar l’alegria i l’energia característica», així i tot, també va assegurar que aquesta tan esperada recuperació haurà de veure «amb els jugadors, i la seva pròpia feina interna de superar els moments dolents que puguin donar-se dins d’un partit».


Per la seva part, el pivot del MoraBanc Moussa Diagne va assenyalar que «tenim ganes i ambició per tirar la situació endavant, i ara més que mai és quan més junts hem d’estar tots». Tanmateix, el jugador, un dels més estimats per l’afició, va voler fer una crida, igual que el seu entrenador, als aficionats, que van respondre amb una aparició sorpresa al Poliesportiu quan l’equip va acabar el seu entrenament. Organitzat per la Penya Tricolor, afició i jugadors es van fondre en una ovació mútua. 

 

Les decles

 

Ibon Navarro - Entrenador del MoraBanc

«Més que una victòria necessitem tornar a sentir-nos bé a la pista, recuperar l’alegria i l’energia característica»

 

Moussa Diagne - Jugador del MoraBanc

«Tenim ganes i ambició per tirar la situació endavant, i ara més que mai és quan més junts hem d’estar tots»

PUBLICITAT
PUBLICITAT