PUBLICITAT

Andorra la Vella

L’FC Andorra busca tornar a la senda de la victòria

Els tricolor reben la UE Costa Brava a partir de les 19.00 a l'Estadi Nacional

Per David Sansaloni

Vergés intenta una jugada en el darrer duel contra el Reial Madrid B.
Vergés intenta una jugada en el darrer duel contra el Reial Madrid B. | @FCANDORRA

L’FC Andorra disputarà el seu primer partit de l’any a l’Estadi Nacional en competició oficial, i ho farà avui, a partir de les 19.00 hores, davant la UE Costa Brava. Els tricolor no van començar el 2022 de la millor manera, en rebre un ferm correctiu del Reial Madrid Castilla (3-1) a la capital espanyola. «No vam fer un partit tan dolent com va reflectir el marcador, però sí que és veritat que tal vegada vam tornar de les vacances massa relaxats», va explicar l’entrenador dels andorrans, Eder Sarabia.

Tanmateix, el tècnic basc va assegurar que «hem fet dues setmanes intenses d’entrenaments i esperem tornar a mostrar el que som davant la nostra afició». L’FC Andorra continua estant en la part alta de la classificació, sent tercers, mentre que la UE Costa Brava (antiga Llagostera) és el penúltim equip de la taula, just per sobre del Reial Betis B. A priori, el duel podria significar la tornada a la senda de la victòria dels tricolor, que tan sols compten amb el dubte de Dani Morer, que arrossega algunes molèsties físiques.


Un altre tema pel qual va ser preguntat Sarabia va ser per la situació de Marc Aguado, a qui se’l va relacionar amb el Saragossa, ja que diversos mitjans espanyols asseguraven que els aragonesos havien preguntat pel jugador per avançar la seva tornada a la Romareda abans d’hora. No obstant això, Sarabia va desmentir els rumors, i va assenyalar que «no esperem que hi hagi moviments en aquest mercat, tot i que sempre estem oberts». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT