PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Joan Verdú aconsegueix un nou podi al supergegant de Tarvisio

L’andorrà repeteix fita i es consolida en aquesta disciplina després de registrar un temps d’1.07.69

Per El Periòdic

Verdú, al tercer esglaó del podi al supergegant de Tarvisio.
Verdú, al tercer esglaó del podi al supergegant de Tarvisio. | FAE

Joan Verdú va tornar a competir ahir en un altre supergegant a Tarvisio (Itàlia) i, novament, va aconseguir pujar al podi. L’andorrà va repetir la tercera plaça d’ahir passat, marcant un temps d’1.07.69, a tan sols 0.19 del guanyador, que va ser l’italià Federico Simoni (1.07.50). Finalment, la segona posició va ser per a l’irlandès Jack Gower, que va registrar un temps d’1.07.57, a 0.07 de Simoni. Ara, l’andorrà tornarà als entrenaments, i la pròxima cita la tindrà a Saalbach-Hinterglemm (Àustria), a la Copa d’Europa de supergegant, el pròxim 28 de gener.


Una vegada finalitzada la jornada, Verdú va declarar que «avui [ahir] he seguit una mica la línia dels darrers dies», mentre afegia que «em prenia aquestes dues curses d’entrenament, i ha anat bé, amb molt bon feeling, cada dia millor, i ara seguiré uns dies entrenant més en supergegant perquè la setmana que ve farem la Copa d’Europa de supergegant a Saalbach. Totes aquestes proves em serviran per a preparar el supergegant dels Jocs Olímpics d’Hivern a Pequín». 


D’altra banda, el seu entrenador, Fred Beauviel, va afirmar que aquest darrer «és un resultat bastant correcte si valorem que no havia fet supergegant des de Cortina, l’any passat. Havíem plantejat aquestes curses per a entrenar, entre cometes, perquè entrenar és bastant difícil, així que anaven molt bé. Els pròxims dies entrenarem per preparar Saalbach». 

 

Gabriel, 28è i Medina, 36a

 

El segon gegant FIS de Pozza di Fassa, a Itàlia, també va tenir lloc ahir, amb Bartumeu Gabriel i Xavi Cornella com a representants andorrans. Gabriel va ser 28è amb un temps d’1.40.12, a 2.91 del vencedor, Andrej Drukarov (1.38.01), mentre que Cornella no va poder finalitzar la segona mànega, quan en la primera havia marcat el 63è temps. Tanmateix, Íria Medina, també a Pozza di Fassa, va sortir amb el dorsal 59 i va ser 36a. L’esquiadora andorrana va finalitzar amb un temps d’1.43.84, a 6.31 de la guanyadora, mentre que Jordina Caminal i Jèssica Núñez no van poder completar la segona mànega de la prova, quan a la primera havien sigut 67a i 63a, respectivament. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT