PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Dolsa presenta la revista Larimar a la fira de turisme

Es tracta del primer exemplar d’una col·lecció especialitzada en el turisme de luxe al Carib

Per El Periòdic

El ministre de Turisme, Jordi Torres, l'ambaixador dominicà a Madrid, Enric Dolsa i Enmanuel Santana.
El ministre de Turisme, Jordi Torres, l'ambaixador dominicà a Madrid, Enric Dolsa i Enmanuel Santana. | EL PERIÒDIC

Larimar és «una rara varietat blava del pectolit mineral de silicat que es troba només a la República Dominicana». Aquesta és la definició d’una pedra preciosa que també dona nom a la primera revista especialitzada en el turisme de luxe al Carib, impulsada pel seu president, Enric Dolsa, a través de la qual pretén promocionar l’illa caribenya a Andorra i Espanya. 

Durant la jornada que va transcórrer ahir a Fitur, la fira internacional de turisme més important que se celebra anualment a Madrid, Dolsa va presentar el primer exemplar de Larimar Luxury Magazine, editat per la Immobiliària la Portella, davant la presència de l’ambaixador de la República Dominicana a Espanya, Juan Bolívar Diaz, i el ministre de Turisme i Telecomunicacions d’Andorra, Jordi Torres, entre altres autoritats. 

Es dona la coincidència que enguany la República Dominicana és el país amfitrió a Fitur i disposa d’un pavelló propi, fet pel qual el president del país, Luis Abinader, també hi va ser present i es va poder endur un exemplar. A més, Abinader va ser premiat aquest dimarts pel seu suport al sector turístic, juntament amb altres organismes i professionals dels àmbits del turisme, la gastronomia i la cultura. El president caribeny també va aprofitar l’oportunitat per postular la seva illa com una destinació segura de cara a un any clau en què el turisme preveu recuperar-se després de la pandèmia del coronavirus.

Pel que fa a la Larimar, en paraules de Dolsa, és «més que una revista de luxe. És la bitàcola que ens permetrà emprendre un llarg viatge per descobrir els tresors, secrets i llegendes del mar Carib». I és que la República Dominicana, amb un paradís turquesa al sud i el més imponent oceà Atlàntic al nord, ofereix una gran varietat d’opcions esportives, recreatives i d’entreteniment: cultura, dansa, tabac, ron, xocolata o larimar, per descomptat, en són només uns exemples. La capital és Santo Domingo, tot i que cada regió té quelcom a oferir a tota mena de viatgers i pressupostos.

Larimar, però, s’especialitza en el més alt nivell i per això compta amb un equip de professionals andorrans, espanyols i dominicans que busca «l’aparador perfecte per promoure l’art, la moda i la cultura, així com el turisme de luxe i les últimes tendències del mercat immobiliari». En cada edició, segons va comentar Dolsa en la seva presentació, els lectors hi trobaran diferents històries d’èxit, narrades pel seus propis protagonistes, «personalitats excel·lents en els negocis, la política i la societat». Així, per exemple, en la primera mostra de Larimar, la directora executiva del Centre d’Exportació i Inversió de la República Dominicana, Biviana Riveiro Disla, convida a «conèixer i invertir en la joia del Carib», tenint en compte que es troba en el punt d’unió entre l’Amèrica del Nord, la Central i la del Sud.

Però si per alguna cosa és coneguda la República Dominicana és sens dubte per ser la destinació perfecta de viatge de noces. Per aquest motiu, Braulio Segura, wedding planner de professió, o productor de somnis com li agrada anomenar-se, i un altre exemple de triomf que comparteix la seva experiència en la primera edició de Larimar, narra les seves aventures sobre els casaments més extraordinaris en un entorn privilegiat, a l’aire lliure i amb una àmplia varietat de prestigiosos hotels al seu abast.

I què seria de qualsevol acte de celebració sense música? Els dominicans ho tenen clar i estan disposats a convertir el seu país en un referent de la música mundial. Per estrenar-se, com no podia ser d’una altra manera, només compten amb els millors, sent el colombià J Balvin l’ànima mater d’una experiència musical que va donar el tret de sortida el mes de desembre passat a Punta Cana per iniciar 2022 en què les nits de discoteca, les festes a la piscina i el tot inclòs estan garantits.

Larimar Luxury Magazine pot trobar-se a la plataforma PressReader en versió digital o en els establiments de la Federació Espanyola del Luxe en versió paper. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT