PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Ordino Arcalís es posa a punt per a la 30a edició del Trofeu Borrufa

L’esdeveniment tindrà lloc del 24 al 27 de gener, i comptarà amb fins a 175 esquiadors de 15 països

Per El Periòdic

La foto de família dels representats, organitzadors, i patrocinadors del Trofeu Borrufa 2022.
La foto de família dels representats, organitzadors, i patrocinadors del Trofeu Borrufa 2022. | sfga / cesteve

L’estació d’Ordino Arcalís de Grandvalira acollirà, del 24 al 27 de gener, la 30a edició del Trofeu Borrufa, una de les competicions d’esquí infantil i juvenil de referència a Andorra, i també a escala internacional, que se celebra any rere any al país de manera ininterrompuda i que forma part del calendari de les proves FIS. Tot i les restriccions a causa de la pandèmia, això no ha impedit que aquesta edició compti amb fins a 175 esquiadors de 15 països diferents, xifra a la que se sumarà la norantena de persones que conformen els diferents staffs tècnics. A banda d’Andorra, hi prendran part esportistes d’Argentina, Bèlgica, Brasil, Xile, Espanya, França, Estònia, Gran Bretanya i Països Baixos, mentre que s’està treballant per acabar de confirmar la presència d’Hongria, el Líban, Mònaco, San Marino i Ucraïna.


La presentació de l’esdeveniment va comptar amb la presència de la Ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva; el cònsol major d’Ordino, Josep Àngel Mortés; el director de Comunicació Corporativa, Màrqueting i Nous Canals de Crèdit Andorrà, Joan R. Mas; el gerent de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE), Carles Visa; i el director de Màrqueting de Grandvalira Resorts, David Ledesma. Va ser Riva qui va prendre primerament la paraula, declarant que «aquest trofeu s’alinea amb els objectius de Govern de suport a clubs, a la federació i al treball de base», mentre que Mortés va voler recalcar aquestes paraules i afegir que «ja són 30 anys d’il·lusió, esforç i dedicació, amb generacions de joves esquiadors que ens han fet viure grans moments».

 

Per la seva banda, Mas va assenyalar que «gràcies a l’esforç de tots hem aconseguit que, any rere any, el Trofeu Borrufa segueixi consolidant-se amb èxit», i pel que fa a l’aspecte tècnic va ser Visa qui va explicar detalladament com s’roganitzarien les jornades, assegurant que, pel que fa a la presència andorrana, «els joves arriben ben preparats, tot i que la resta de delegacions també acudiran a la cita amb les màximes garanties», exposant també que «s’han seleccionat els 20 millors corredors del país en l’actualitat, que participaran en les modalitats sub-14 i sub-16». Finalment, Ledesma, va voler recordar que «grans figures de l’esquí, que fins i tot han arribat a ser campions olímpics i del món, han passat pel Trofeu Borrufa». 

 

Les decles

 

Sílvia Riva - Ministra de Cultura i Esports

«Aquest trofeu s’alinea amb els objectius de Govern de suport a clubs, a la federació 

 

Josep Àngel Mortés - Cònsol major del Comú d’Ordino

«Són 30 anys d’il·lusió, esforç i dedicació, amb generacions de joves esquiadors que ens han fet viure grans moments»

 

Joan R. Mas - Director de Comunicació Corporativa, Màrqueting i Nous Canals de Crèdit Andorrà

«Gràcies a l’esforç de tots hem aconseguit que, any rere any, el Trofeu Borrufa segueixi consolidant-se amb èxit»

 

Carles Visa - Gerent de la FAE

«Els joves arriben ben preparats, tot i que la resta de delegacions també acudiran a la cita amb les màximes garanties»

 

David Ledesma - Director de Màrqueting de Grandvalira Resorts

«Grans figures de l’esquí, que fins i tot han arribat a ser campions olímpics i del món, han passat pel Trofeu Borrufa»

 

PUBLICITAT
PUBLICITAT