PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Primera jornada al complet del 2022 entre setmana

Avui i dijous s’espera la participació de tots els equips en competició

Per El Periòdic

El jugador del FC Santa Coloma Xisco Martínez pressiona el golejador del Sant Julià Bacari en el clàssic viscut a la jornada 5.
El jugador del FC Santa Coloma Xisco Martínez pressiona el golejador del Sant Julià Bacari en el clàssic viscut a la jornada 5. | Xavi Miró / FAF

Després de viure la primera ronda de la Copa Constitució Protecvall el passat diumenge, torna la Lliga Multisegur Assegurances i serà entre setmana. Avui i demà es disputarà la jornada 12 al complet i per tant, tornen a estar tots els equips en competició amb enfrontaments de luxe com ara el clàssic.

 

UE SANT JULIÀ – FC SANTA COLOMA (dimecres, 17.00h – Twitch Fedandfut – Ràdio Valira)

La jornada 12, disputada entre setmana, començarà amb un ‘clàssic’ marcat en vermell al calendari per a Sant Julià i FC Santa Coloma. Lauredians i colomencs necessiten els 3 punts si volen mantenir intactes les seves opcions de ser a la part alta de la Lliga Multisegur Assegurances. El Sant Julià arriba a la cita tercer, a un punt del lideratge, mentre que el FC Santa Coloma és hores d’ara cinquè, amb dos partits pendents.

 

El jugador del FC Santa Coloma Xisco Martínez pressiona el golejador del Sant Julià Bacari en el clàssic viscut a la jornada 5.

 

INTER CLUB ESCALDES – CE CARROI (dimecres, 20.45h – Twitch Fedandfut – Diari TV)

El líder i el cuer es veuran les cares dimecres al vespre. Dos equips que arriben amb la moral alta després de superar la seva eliminatòria del vuitens de final a la Copa Constitució Protecvall. L’Inter arriba líder, empatat a punts amb l’Atlètic Escaldes, però amb un partit pendent. De la seva banda, el Carroi buscarà els primers punts de la temporada davant un rival a qui ja va guanyar la campanya passada.

 

ATLÈTIC CLUB ESCALDES – UE ENGORDANY (dijous, 16.00h – Twitch Fedandfut – Diari TV)

Partit vital, el del derbi escaldenc de dijous a la tarda. Atlètic Club Escaldes i UE Engordany disputaran més que 3 punts al Centre d’Entrenament de la FAF. L’Atlètic vol sumar un triomf per, com a mínim, mantenir el lideratge amb l’Inter, tot i que amb un partit més. De la seva banda, l’Engordany, amb incorporacions al mercat d’hivern i havent superat els vuitens de final de Copa Constitució Protecvall, necessita punts per sortir de la zona de Promoció.

 

UE SANTA COLOMA – FC ORDINO (dijous, 20.45h – Twitch Fedandfut)

La jornada entre setmana es que tancarà amb la disputa del partit entre la UE Santa Coloma i el FC Ordino. La UE mira cap amunt, ja que s’ha classificat pels quarts de Copa, i a la Lliga està a només dos punts de la plaça europea, amb encara un partit pendent. L’Ordino, al que ja només li queda la Lliga, arriba a la cita en sisena posició, a 8 punts de la meitat alta de la taula, i a dos per sobre la zona complicada.

 

El davanter de la UE Santa Coloma Faysal perseguit pel migcampista de l'Ordino Fabio en un altre dels partits de la jornada 5 que es tornen a creuar a la 2a volta.

 

PUBLICITAT
PUBLICITAT