PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Gal Mekel romandrà allunyat de les pistes quatre setmanes

El base israelià pateix una lesió muscular al bessó esquerre i haurà d’aturar-se de nou

Per El Periòdic

Mekel durant un partit de lliga.
Mekel durant un partit de lliga. | BCA

Gal Mekel estarà lluny del parquet durant les pròximes quatre setmanes. Segons va comunicar el MoraBanc, el base pateix una lesió muscular al bessó esquerre i haurà d’aturar-se, de nou, i és que el jugador ja va estar absent a causa de la covid-19, on va haver de fer la quarantena al seu país. Tanmateix, l’israelià registra la seva segona lesió des que va arribar al MoraBanc, ja que ja va estar quatre setmanes de baixa a finals de l’octubre passat per un problema muscular a la cama dreta, res més arribar a l’equip. Mekel es perdrà el partit de demà contra el Lokomotiv Kuban Krasnodar d’EuroCup, i els pròxims de l’ACB contra BAXI Manresa del dissabte i el del següent diumenge contra el Reial Madrid. Aquesta lesió se suma a les ja conegudes de Tyson Pérez i David Jelínek, i les seqüeles amb la covid-19 que està sofrint Amine Noua.


Pel que fa a les estadístiques, l’actual jugador tricolor ha jugat només cinc partits en la Lliga Endesa, amb 15.16 minuts de mitjana, 5,6 punts, 3,2 assistències i 5,2 de valoració, mentre que a Europa ha disputat quatre partits, amb 16.28 minuts de mitjana, 4,3 assistències i 3,3 de valoració.


La notícia no pot arribar en pitjor moment, i és que al MoraBanc tan sols li queda, per a salvar la situació actual, dur a terme bones actuacions a l’EuroCup, ja que a la lliga van registrar la seva quarta derrota consecutiva, sent tercers per la cua a la classificació. S’haurà d’esperar per veure si Ibon Navarro recupera a Noua per al duel de demà, però la situació no és, ni de bon tros, la millor per al conjunt andorrà avui dia. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT